Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk

Ambulante begeleiding
Collega Ryanne helpt met de afwas als ambulant begeleidster
Re-integratie
Collega Annique zit aan tafel met deelnemer

Meer informatie

Dagbesteding

Meer informatie

Re-integratie bedrijven
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder

Meer informatie

Ambulante begeleiding Enschede

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Ambulante begeleiding Enschede

Bij Visie Groep maken we de unieke combinatie van ambulante hulpverlening en re-integratie. Ons doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch aan het werk te helpen. De ervaring leert ons dat privé en werk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn; als het in de privésfeer niet goed gaat is dit vaak te merken aan de prestaties op het werk. Door onze ambulante begeleiding voor cliënten in Enschede in zowel de zorg en dagelijkse bezigheden als het opdoen van werkervaring hebben we controle over het totaalplaatje en kunnen we dit in jouw voordeel gebruiken. Door middel van individuele begeleiding helpen we je met dagelijkse taken en helpen we je tegelijkertijd op weg naar een betaalde baan. Met één van onze werkervaringsplekken kan je vrijwel direct aan de slag in de branche die jouw interesse heeft. Van hieruit krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen en tegelijkertijd vaardigheden aan te leren, zoals sociaal contact met collega’s, het wennen aan een werkritme en het betrouwbaar nakomen van afspraken. Allemaal vaardigheden die je nodig zult hebben bij een betaalde baan. Het verschil is dat wij je begeleiden in het aanleren van deze vaardigheden, in je eigen tempo en op jouw manier.

Ambulante begeleiding in heel Twente: Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo

RVTwente is gevestigd in Enschede en werkzaam in geheel Twente, waaronder ook Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Je komt in aanmerking voor onze ambulante begeleiding in Enschede als je een Wajong, WIA, WGA of ZW-uitkering hebt. We bekijken samen met jou wat de hulpvraag is en waar we je van dienst kunnen zijn hierin. Het kan zijn dat je alleen gebruik wilt maken van het re-integratietraject of dat je dit wilt combineren met het begeleid zelfstandig wonen van ZVTwente, onze tak in de zorgorganisatie. Door middel van beschermd wonen waarborgen we je veiligheid en is er altijd iemand oproepbaar bij zaken waar je hulp bij nodig hebt. Ook binnen de re-integratie hebben we verschillende trajecten, waaronder jobcoaching, sociale activering, IRO, outplacement trajecten en tweede spoor trajecten. De ambulante begeleiding in Enschede zal individueel zijn. Samen bekijken we welk traject het best bij jouw situatie aansluit. Daarna stellen we persoonlijke doelen die zijn afgestemd op jouw eigen niveau. Je streeft altijd naar verbetering, maar wel binnen je eigen kunnen en zonder jezelf te overbelasten. Hiermee helpt onze ambulant hulpverlener je graag, zodat je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je gehele traject.

Re-integratie of dagbesteding?

Je uiteindelijke doel bepaal jij zelf. We bieden je graag begeleiding naar een betaalde baan. Mocht dit echter niet tot de mogelijkheden behoren, dan kan je bij ons ook terecht voor een geschikte dagbesteding, individuele ambulante begeleiding en begeleid zelfstandig wonen in Enschede. Op deze manier haal je altijd het meeste uit je mogelijkheden en kan je optimaal participeren in deze maatschappij. We begrijpen het belang van een dagbesteding – niet alleen het financiële aspect van werk is belangrijk, maar vooral ook het sociale contact met collega’s en de structuur en invulling die dit kan geven aan je dagen telt zwaar mee. Kom je uit Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Almelo en ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen!