Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk

Ambulante begeleiding
Collega Ryanne helpt met de afwas als ambulant begeleidster
Re-integratie
Collega Annique zit aan tafel met deelnemer
Dagbesteding
Re-integratie bedrijven
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder

Begeleid werken Enschede

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Geen wachtlijsten
  • Vrijblijvende intake

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Ook begeleid werken in Enschede?

Begeleid werken bij Visie Groep betekent dat wij kijken naar waar jij goed in bent en waar jij gelukkig van wordt. Door middel van de persoonlijke begeleiding vangen wij de zwakkere kanten op en helpen we je te groeien. Met deze aanpak proberen wij de mensen te plaatsen bij werk dat bij hen past en dat zij leuk vinden.

Wanneer je begeleid wilt werken in Enschede, kan Visie Groep jou daarin ondersteunen. Visie Groep is gevestigd in Enschede en biedt binnen deze regio begeleid werken aan. Visie Groep zal met jou aan de slag gaan om te kijken welke werkrichting bij jou past en zal hierin bemiddelen. Wij kiezen er juist voor om naar de sterke kanten van iemand te kijken, en door een stuk begeleiding toe te passen, iemands zwakkere kanten op te vangen en de persoon helpen te groeien. Wanneer je voor Visie Groep kiest, word je geplaatst binnen één van onze projecten. Binnen onze projecten zijn meerdere mensen die begeleid werken en begeleid worden in een gewenste werkrichting. Je werkt altijd in groepsverband, dit werkt vaak op sociaal gebied ook bevorderend.

Wil jij werken binnen de regio Enschede?

Neem dan contact op met Visie Groep, dan gaan wij gezamenlijk rond de tafel voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kijken wij naar jouw sterke en minder sterke kanten. Daarnaast geven wij aan wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. Bij dit gesprek mag je alleen komen, maar je mag natuurlijk ook iemand, zoals jouw begeleider of ouders, meenemen. Het gaat er natuurlijk om dat wij een goed beeld kunnen vormen van jou, en dat jij een goed en eerlijk beeld krijgt van wat wij jou als Visie Groep kunnen bieden. Tijdens een gesprek wordt er altijd veel informatie gegeven.

Visie Groep is jouw specialist in werken in Enschede

Visie Groep is gevestigd in Enschede, maar actief door heel Twente. Door onze jarenlange ervaring en ons netwerk dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd, weten wij vaak een werkplek te vinden die aansluit binnen de interesses van de cliënt. Doordat Visie Groep over verschillende projecten beschikt, is het ook mogelijk te onderzoeken waar jouw interesses liggen en welke kant je uiteindelijk op wilt. Projecten waarover wij beschikken zijn o.a. binnen de ICT-branche. Binnen dit project kan je ervaring opdoen op het gebied van design, websites, webshops en het schrijven van teksten. Ook wanneer je liever met je handen werkt, werken wij samen met een sportclub in Enschede. Ook hier kan je ervaring opdoen en je arbeidsritme opbouwen. Doordat je altijd in groepsverband werkt, zal je ook werken aan je sociale vaardigheden. Kortom, wil je begeleid werken in Enschede, dan kan Visie Groep jou hierin zeker ondersteunen.

Wanneer jij zover bent dat begeleid werken niet meer nodig is, kunnen wij binnen Visie Groep kijken welke mogelijkheden er zijn in de richting van re-integratie. Re-integratie gaat altijd op voorhand in overleg met jouw begeleider en het UWV. Het UWV zal intern bekijken welke mogelijkheden er wel of niet zijn om een re-integratietraject te volgen.

Dus lijkt jou dit ook wat? Kies dan voor begeleid werken bij Visie Groep in Enschede.