Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk

Ambulante begeleiding
Collega Ryanne helpt met de afwas als ambulant begeleidster
Re-integratie
Collega Annique zit aan tafel met deelnemer
Dagbesteding
Re-integratie bedrijven
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder

Begeleid werken Oldenzaal

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Geen wachtlijsten
  • Vrijblijvende intake

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Ook begeleid werken in Oldenzaal?

Bij begeleid werken bij Visie Groep kijken wij naar de sterke kanten van de persoon. Door middel van de persoonlijke begeleiding, vangen wij de zwakkere kanten op en helpen wij om daarin groei te bereiken. Wij kijken als eerst naar jouw interesses en gaan dan vraaggericht te werk. Wanneer wij je interesses en kwaliteiten in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag om werkgevers te benaderen. Ben je hier nog niet helemaal aan toe? Dan is wellicht een re-integratietraject een optie. Binnen een re-integratietraject word je stap voor stap klaargestoomd om uiteindelijk de stap naar werk te maken.

Begeleid werken op maat

Het belang van begeleid werken is meer dan alleen het ontvangen van een loon. Werk geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen, je tijd op een nuttige manier te besteden en om je sociale kring te vergroten. Dit geldt in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Helaas is het juist deze doelgroep die de meeste moeite heeft om passend werk te vinden. Visie Groep is actief in heel Twente, dus ook in Oldenzaal kunnen wij de oplossing bieden voor begeleid werken. Begeleid werken in Oldenzaal kan bij diverse werkgevers. Wij gaan samen met jou gaan kijken welke werkgever passend is en jou de juiste begeleiding kan bieden.

De plek voor begeleid werken in Oldenzaal

Dankzij het onderhouden van een relevant netwerk aan potentiële werkgevers en andere relevante instituten is het vinden van begeleid werk in Oldenzaal of omstreken via Visie Groep vaak snel te realiseren. Wat voorop staat in het vinden van begeleid werk in Oldenzaal ben jij, wie jij bent, wat je wilt en kunt doen en waar je mogelijkheden en kwaliteiten liggen.

Begeleid werk in Oldenzaal kan via Visie Groep ingevuld worden door een werkgever te zoeken en daar de begeleiding op af te stemmen, of je maakt gebruik van één van onze projecten.

Werken aan de hand van één van onze projecten

Visie Groep gelooft dat het geen zin heeft om je begeleiding op de werkvloer te geven als je geen passende werkzaamheden hebt. De ervaring heeft ons geleerd dat het soms lastig kan zijn om de juiste werkplek te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, tenminste één die echt past bij de werknemer. Om toch voldoende keuze te hebben in het vinden van begeleid werken in Oldenzaal hebben we daarom enkele projecten opgestart.

Deze projecten zijn specifiek gericht op verschillende doelgroepen en niveaus in verschillende werkrichtingen. We bieden de mogelijkheid om binnen ons ICT-project aan de slag te gaan, maar ook de mogelijkheid om te werken met je handen in samenwerking met Sportclub Enschede. Mochten beide projecten niet helemaal passend zijn, zoeken we naar een passende werkplek elders. Zo heb je binnen Visie Groep niet alleen de keuze om een geschikte werkplek te vinden, maar ook de benodigde begeleiding hierin te krijgen.

Ontdek je mogelijkheden samen met Visie Groep

Begeleid werken in Oldenzaal heeft alleen zin als je én de juiste begeleiding krijgt én op de juiste werkplek zit. Visie Groep kijkt naar wie jij bent en waar jij naar op zoek bent. Heb je interesse in ICT of werk je liever met je handen? Bij ons heb je de keuze uit één van onze projecten, of om bij een externe werkgever aan de slag te gaan. Ook de begeleiding die wij jou aanbieden is afgestemd op jouw wensen.

Begeleid werken in Oldenzaal doe je samen met Visie Groep. Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.