Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk 

Op zoek naar begeleiding tijdens het wonen?

Begeleid wonen Almelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Ook begeleid wonen in Almelo?

Je bent op zoek naar een plek om begeleid te gaan wonen in Almelo, maar hoe pak je dat nou precies aan? Wanneer je je aanmeldt voor begeleid wonen in Almelo via Visie Groep, dan kijken wij samen met jou naar de hulpvraag en zoeken wij samen met jou naar een woning in Almelo om begeleid te gaan wonen. Om begeleid te gaan wonen, heb je wel een indicatie nodig. Heb je al een indicatie? Dan kunnen wij vrijwel direct voor jou aan de slag om een mooie plek te vinden. Heb je nog geen indicatie? Dan bewandelen wij samen met jou de weg naar de gemeente, om te kijken of er een indicatie aangevraagd kan worden om begeleid te gaan wonen in Almelo.

Begeleid wonen en besteed je dag nuttig met Visie Groep

Wanneer je begeleid woont via Visie Groep, ondersteunen wij jou in het dagelijkse leven. Je krijgt een begeleider toegewezen die bij jou past en waar jij een goede klik mee hebt. Naast begeleid wonen, kan Visie Groep jou ook ondersteunen in het vinden van een passende dagbesteding. Dagbesteding is een dagactiviteit waaraan je kunt deelnemen zodat je overdag ook iets nuttigs te doen hebt. Visie Groep beschikt over een eigen leerwerk-locatie waar verschillende ICT activiteiten gevolgd kunnen worden. Dit maakt dat mensen zich over het algemeen vaak nuttig voelen en kunnen deelnemen aan de maatschappij. Heb je al een baan of dagbesteding, maar wil je alleen begeleid wonen? Dan zullen wij jou vraaggericht gaan ondersteunen op het gebied waar jij ondersteuning in nodig denkt te hebben.

Visie Groep biedt meer dan begeleid wonen in Almelo

Wanneer jij samen met Visie Groep op zoek gaat naar een begeleid wonen plek in Almelo, dan zullen wij ook met jou gaan kijken waar je goed in bent en wat jouw uiteindelijke doel is waar je naar toe wilt gaan werken. Wij stellen samen met jou een zorgplan op, waarin wij de doelen zullen beschrijven en jij met jouw persoonlijk begeleider aan de slag kunt om je doelen te gaan behalen. Een doel kan bijvoorbeeld zelfstandigheid zijn, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Denk aan scholing, structureren van je dagelijkse leven of meer praten. Samen met je begeleider ga je hieraan werken, zodat je weer een mooie toekomst tegemoet gaat en kunt toewerken naar begeleid zelfstandig wonen. Wil je graag aan het werk? Dan zullen wij ons netwerk aanspreken om te zoeken naar een werkgever waar jij aan de slag kunt. Kortom, op elk vlak kunnen wij jou van dienst zijn. Wel heb jij dit zelf in de hand en ben je regisseur van je eigen begeleid wonen traject.

Visie Groep is jouw partner bij wonen in Almelo

Wanneer jij kiest voor Visie Groep, kies je voor meer dan begeleid wonen in Almelo. Je kiest ook voor een daginvulling en waar mogelijk ook een re-integratietraject of een echte baan. Door het totaalpakket van wonen, dagbesteding, re-integratie of een echte baan, kunnen wij jou van A tot Z ondersteunen in je persoonlijk welbevinden. Dus wanneer jij meer wilt in Almelo dan alleen begeleid wonen, neem dan contact op met Visie Groep. Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.