Bel mij terug

Op zoek naar begeleiding tijdens het wonen?

Begeleid wonen Enschede

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Geen wachtlijsten
  • Vrijblijvende intake

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Marthijn

Developer

Rob Nordkamp

Developer

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Ook begeleid wonen in Enschede?

Wanneer je je aanmeldt voor begeleid wonen via Visie Groep, dan kijken wij samen met jou naar een plek waar je graag zou willen wonen en waar jij het beste tot je recht komt. Ook wordt er gekeken naar jou als persoon en naar wat jij nodig hebt in het dagelijks leven, en over welke vaardigheden je al beschikt. Samen met jou gaan wij kijken waar je graag wilt wonen en wat hier voor nodig is. Heb je al een indicatie om begeleid te wonen in Enschede, dan kunnen we vrijwel direct aan de slag. Heb je nog geen indicatie, maar heb je het gevoel deze wel nodig te hebben omdat je toch vastloopt in het dagelijks leven? Dan kunnen wij je ook hierin ondersteunen en bewandelen wij samen de weg naar de gemeente, om in kaart te brengen welke ondersteuning jij nodig hebt. Wij zullen vervolgens een aanvraag doen voor een indicatie bij de gemeente.

Begeleid wonen en dagbesteding

Naast begeleid wonen is het van belang dat je ook een zinvolle daginvulling krijgt. De ene persoon kan vrijwel direct aan het werk en voor de ander is een werkervaringsplek een betere optie. Wanneer je toch meer begeleiding nodig hebt, kunnen we gezamenlijk kijken naar mogelijk tot dagbesteding. Dagbesteding is een dagactiviteit waarin je arbeidsritme opdoet en werkt aan je werknemersvaardigheden en sociale vaardigheden. Visie Groep beschikt over meerdere projecten. De ICT is voor veel mensen een leuke optie waarin je lekker creatief aan de gang kunt met het maken van een logo, website of webshop. Voor anderen is het werken met de handen juist beter. Hiervoor werken wij samen met Sportclub Enschede. Hier kan je aan de slag in de kantine, tuin, schoonmaak of juist in het onderhoud. Zijn beide opties niets voor jou? Dan kijken wij samen naar een andere plek die wel bij jou past. Kortom, naast het begeleid wonen in Enschede helpen wij jou ook met het vinden van een juiste daginvulling.

Visie Groep is jouw partner bij wonen in Enschede

Kies jij voor Visie Groep, dan kies je voor meer dan alleen begeleid wonen in Enschede. Wij zullen jou helpen om van A tot Z op de plek te komen waar jij naar toe wilt. Wel is dit afhankelijk van jouw situatie, maar is er altijd een manier te vinden om te zorgen dat jij lekker op je plek zit. Visie Groep is laagdrempelig, denkt mee en zal er alles aan doen om gezamenlijk jouw doelen te behalen.

Visie Groep staat voor meer dan wonen in Enschede

Je kunt dus met Visie Groep het traject opstarten waarin jij begeleid gaat wonen in Enschede en daarnaast ook vrijwel direct aan de slag kunt binnen onze projecten. Dit maakt dat je een goede basis hebt om vanuit te werken en dat je kunt toewerken naar meer persoonlijke ontwikkeling. Jouw begeleider zal het gehele traject met jou doorlopen en je stap voor stap verder helpen.

Wat kan Visie Groep voor jou betekenen?

Wil je graag meer informatie en vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om begeleid wonen in Enschede te realiseren. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via de e-mail. Ook kan je ons telefonisch bereiken en lichten wij onze dienstverlening graag nader toe.  Wij geven graag meer uitleg over wat Visie Groep voor jou kan betekenen.