Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk 

Op zoek naar begeleiding tijdens het wonen?

Begeleid wonen Hengelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Ook begeleid wonen in Hengelo?

Wanneer je je aanmeldt voor begeleid wonen via Visie Groep, dan kijken wij samen met jou naar een begeleid wonen plek in Hengelo. Wel is het van belang om te weten of je al een begeleid wonen indicatie hebt. Heb je deze al? Dan kunnen wij vrijwel direct aan de slag om jou ondersteuning te gaan bieden. Heb je nog geen indicatie? Dan zullen wij samen de weg naar de gemeente bewandelen, om in kaart te brengen of een indicatie mogelijk is.

In Hengelo en omgeving wonen via Visie Groep

Wanneer jij begeleid wilt gaan wonen in Hengelo of omstreken, dan is het fijn dat er mensen zijn die jou hierbij kunnen helpen. Visie Groep is zo’n bureau, wij helpen jou graag verder om begeleid wonen in Hengelo voor jou te realiseren. Visie Groep zal vervolgens met jou gaan kijken wat jij leuk vindt en kijken of we daar iets mee kunnen doen. Wonen is leuk, maar wij zijn er van overtuigd dat privé en werk in balans moeten zijn. Om deze reden zullen wij met jou gaan kijken of er dan ook mogelijkheden zijn voor dagbesteding, stage, vrijwilligerswerk, re-integratie of in sommige gevallen een betaalde baan. Heb je al een plek waar je met plezier naartoe gaat? Dit is natuurlijk geen probleem, dan kan je deze plek blijven behouden.

Visie Groep helpt met wonen in Hengelo

De eerste prioriteit van jou zal liggen in het vinden van een plek waar jij begeleid kunt gaan wonen in Hengelo. Visie Groep snapt dat en helpt jou graag hierin verder. Als je eenmaal over een woning beschikt, brengen we samen met jou de hulpvragen in kaart, om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. We gaan je helpen met de dagelijkse gang van zaken, hierbij kan je denken aan financiën, persoonlijke gesprekken, sociale contacten etc. Kortom, ons doel is om alle zaken zo goed mogelijk op orde te krijgen. Wil je uiteindelijk toewerken naar meer zelfstandigheid, dan kunnen wij ook dit doel gezamenlijk oppakken en jou waar mogelijk helpen om uiteindelijk dit doel te behalen.  Met jouw vaste begeleider die je ondersteunt tijdens het begeleid wonen traject in Hengelo ga je samen toewerken naar een mooie toekomst, waarin jij je verder kunt gaan ontwikkelen.

Ook voor wonen in Hengelo kies jij voor Visie Groep

Omdat Visie Groep zowel de mogelijkheid van zorg en dagbesteding of re-integratie als begeleid wonen in Hengelo aanbiedt, kunnen wij jou van A tot Z ondersteunen, zonder dat je veel verschillende begeleiders krijgt, of hiervoor weer naar een andere plek toe moet om begeleid te gaan wonen in Hengelo. Wij zeggen niet dat wij alle wijsheid in pacht hebben, maar wij hebben een uitgebreid netwerk om ons heen, waarmee wij je optimaal kunnen ondersteunen. Ons doel is om jou in een situatie te plaatsen waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, zodat je op termijn ons niet of minder nodig hebt en toewerkt naar meer zelfstandigheid. Ben je benieuwd naar ons als organisatie en wat wij op het gebied van begeleid wonen in Hengelo voor jou kunnen betekenen? Kom dan gewoon vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.