Bel mij terug

 

 

 

Dagbesteding in Almelo

Wil jij aan de slag gaan met dagbesteding in Almelo waar je aan de slag kunt met jouw talenten? Bij Visie Groep bieden we een traject aan waar jij jezelf kunt uitdagen, en laten zien wat je kunt. Dat betekent voor iedereen natuurlijk wat anders, en dus bieden we verschillende mogelijkheden op het gebied van ICT. Door te kijken wat bij jou past en wat je aankunt, en te kijken wat je leuk vind. Met een traject op maat gaan we samen de uitdaging aan terwijl we rekening houden met wat je aankunt. Echte opdrachten zoals je die ook in de praktijk tegen zou komen, maar dan op je eigen tempo, met minder druk dan op de reguliere banenmarkt.

Dagbesteding die je uitdaagt

Bij Visie Groep dagen we je graag uit om meer te doen. We verwachten natuurlijk niet dat je dit helemaal zelf gaat doen. We bieden je de handvatten en begleiding die jij nodig hebt om je talenten verder te ontwikkelen. Daarbij houden we natuurlijk goed in de gaten wat jij aankunt, zodat je je niet overvraagd voelt. De dagbesteding die wij Almelo bieden is dus altijd een traject op maat en we zorgen dat dat bij jou past. Als jij bijvoorbeeld heel graag websites wilt gaan bouwen maar je hebt dit nog nooit gedaan laten wij jou daar rustig kennis mee maken. Welke uitdaging wil jij aangaan?

Van een dagindeling tot re-integratie

Door een plek te bieden waar jij je kunt gaan ontwikkelen willen we de mogelijkheid bieden om van je dagbesteding naar re-integratie te gaan. De zogenoemde afstand tot de arbeidsmarkt willen we daarmee kleiner maken. Een re-integratietraject is natuurlijk in overleg met het UWV, en we moeten altijd kijken wat haalbaar is. Binnen de dagbesteding van Visie Groep ben je eigenlijk onderdeel van een normaal arbeidsproces. Het enige verschil is dat we ons aanpassen aan jouw tempo en op wat jij aankunt terwijl we je wel uitdagen het meeste eruit te halen.

Dagbesteding in Almelo

Wanneer je een dagbesteding via Visie Groep volgt, dan kijken wij samen met jou naar je persoonlijke wensen, interesses en mogelijkheden. Op basis daarvan zullen wij een zinvolle daginvulling op maat aanbieden, waarin jij het beste tot je recht komt en jezelf verder kunt gaan ontwikkelen.

Zoek jij naar dagbesteding?

Voor een passende dagbesteding in de omgeving van Almelo kan Visie Groep jou een plek bieden. Dat is dan niet alleen de plaats waar je aan de slag gaat, maar ook waar je de begeleiding krijgt die jij nodig hebt. Als je bijvoorbeeld extra vragen hebt, of gewoon even iemand mee wil laten kijken bieden wij jou dat. Het gaat er dus om dat dat waar jij mee aan de slag gaat op een manier gaat die voor jou werkt. Zo kom jij het beste tot je recht, en kun je laten zien wat jij in je mars hebt.

Wat voor dagbesteding biedt Visie Groep in de omgeving van Almelo?

Visie Groep beschikt over een aantal dagbestedingsprojecten. Het kan dus zijn dat wij de dagbesteding in de omgeving van Almelo aanbieden die jij zoekt. Maar ook als je denkt dat je niet past op deze dagbestedingsplekken, dan kan Visie Groep je nog steeds helpen met het zoeken naar een alternatief voor dagbesteding in Almelo die bij je past. De dagbesteding die Visie Groep aanbiedt in de omgeving van Almelo is onder andere ons ICT project. Binnen ons ICT project kan je werken aan een eigen website, webshop, logo, teksten schrijven of het maken van een complete huisstijl. Heb je hier nog geen ervaring in, maar wil je deze wel graag opdoen? Dan kan dit natuurlijk, ook als je nog helemaal geen kennis hebt op dit gebied. Als je maar gemotiveerd bent en graag wilt leren, is de kans groot dat ook jij de activiteiten binnen de kortste keren onder de knie zult krijgen. Ben je benieuwd naar ons dagbestedingsproject? Kom dan gerust langs om kennis te maken of vrijblijvend een dagje mee te lopen. 

Visie Groep kan je helpen bij je dagindeling in Almelo

Ook in Almelo is het belangrijk dat de dagbesteding aansluit op jouw ontwikkeling en interesses. Wij gaan daarom ook graag volledig vrijblijvend met jou een gesprek aan om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen en of wij als organisatie bij je passen. Heb je een persoonlijk begeleider of iemand die je graag mee wilt nemen naar een kennismakingsgesprek? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Visie Groep gelooft in een persoonlijke aanpak, en voor iedereen zal de dagbesteding weer anders ingericht worden. Wij zullen kijken naar jouw sterke en minder sterke punten en daar de dagbesteding in Almelo op inrichten. Kies voor een zinvolle dagbesteding  en de persoonlijke aanpak in de omgeving van Almelo, kies voor Visie Groep.

Dagbesteding Almelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Duncan verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.