Dagbesteding in Almelo

Ben jij op zoek naar een dagbesteding waar je echt tot je recht komt? Dit omdat je werkgerelateerde opdrachten krijgt die je op je eigen tempo mag uitvoeren? Ben je op zoek naar dagbesteding waarbij er van jou verwacht wordt dat je wat in je mars hebt? Dan is Visie Groep misschien iets voor jou. Visie Groep biedt o.a. arbeidsgerichte dagbesteding aan binnen de ICT. Visie Groep staat bekend om het stuk maatwerk en een laagdrempelige aanpak.

Dagbesteding die je uitdaagt

Bij Visie Groep kan je je dagen gaan invullen met taken die binnen het vakgebied van de ICT liggen. Om jou goed tot je recht te laten komen bieden wij dan een stuk opleiding aan in de richting van werkzaamheden die je zou willen uitvoeren. Zo zullen wij te allen tijden kijken wat er bij jou past. Ben jij creatief en zou je graag met Photoshop willen leren werken, dan gaan wij samen met jou onderzoeken welke training je nodig hebt om dit te kunnen doen. Wil je liever met je handen werken? Dan is ons project binnen Sportclub Enschede een geschikte optie. Binnen Sportclub Enschede kan je aan de slag in de tuin, onderhoud, schoonmaak of in de kantine.

Van een dagindeling tot re-integratie

Ons doel binnen de dagbesteding is iemand een plek geven waar hij of zij zich kan ontwikkelen, totdat hij of zij klaar is om een re-integratietraject te gaan volgen. Wij geloven in de talenten die verborgen liggen in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wel wordt dit altijd vooraf in overleg gedaan met het UWV, waarbij gekeken wordt of het ook haalbaar is. Het belangrijkste binnen de dagbesteding is dat je onderdeel bent van een regulier arbeidsproces, maar dan zonder te veel druk of al te hoge verwachtingen.

Dagbesteding in Almelo

Wanneer je een dagbesteding via Visie Groep volgt, dan kijken wij samen met jou naar je persoonlijke wensen, interesses en mogelijkheden. Op basis daarvan zullen wij een zinvolle daginvulling op maat aanbieden, waarin jij het beste tot je recht komt en jezelf verder kunt gaan ontwikkelen.

Zoek jij naar dagbesteding?

Zoek je naar dagbesteding in de omgeving van Almelo, dan kan Visie Groep jou verder helpen. Het vinden van de juiste dagbesteding in Almelo kan lastig zijn. Gelukkig kunnen wij je hierin ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat een dagbestedingsplek een plek is waar jij je op je plek voelt en in teamverband arbeidsgerichte opdrachten kunt gaan uitvoeren. Alle opdrachten worden in samenwerking met onze werkbegeleider op de werkvloer uitgevoerd. Er is binnen onze dagbesteding veel ruimte voor vragen en extra uitleg bij dingen die je misschien niet direct snapt.

Wat voor dagbesteding biedt Visie Groep in de omgeving van Almelo?

Visie Groep beschikt over een aantal dagbestedingsprojecten. Het kan dus zijn dat wij de dagbesteding in de omgeving van Almelo aanbieden die jij zoekt. Maar ook als je denkt dat je niet past op deze dagbestedingsplekken, dan kan Visie Groep je nog steeds helpen met het zoeken naar een alternatief voor dagbesteding in Almelo die bij je past. De dagbesteding die Visie Groep aanbiedt in de omgeving van Almelo is onder andere ons ICT project. Binnen ons ICT project kan je werken aan een eigen website, webshop, logo, teksten schrijven of het maken van een complete huisstijl. Heb je hier nog geen ervaring in, maar wil je deze wel graag opdoen? Dan kan dit natuurlijk, ook als je nog helemaal geen kennis hebt op dit gebied. Als je maar gemotiveerd bent en graag wilt leren, is de kans groot dat ook jij de activiteiten binnen de kortste keren onder de knie zult krijgen. Ben je benieuwd naar ons dagbestedingsproject? Kom dan gerust langs om kennis te maken of vrijblijvend een dagje mee te lopen. 

Visie Groep kan je helpen bij je dagindeling in Almelo

Ook in Almelo is het belangrijk dat de dagbesteding aansluit op jouw ontwikkeling en interesses. Wij gaan daarom ook graag volledig vrijblijvend met jou een gesprek aan om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen en of wij als organisatie bij je passen. Heb je een persoonlijk begeleider of iemand die je graag mee wilt nemen naar een kennismakingsgesprek? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Visie Groep gelooft in een persoonlijke aanpak, en voor iedereen zal de dagbesteding weer anders ingericht worden. Wij zullen kijken naar jouw sterke en minder sterke punten en daar de dagbesteding in Almelo op inrichten. Kies voor een zinvolle dagbesteding  en de persoonlijke aanpak in de omgeving van Almelo, kies voor Visie Groep.

Dagbesteding Almelo

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Duncan verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.