Bel mij terug

Dagbesteding

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende dagbesteding? Visie Groep beschikt over een grote leerwerk-locatie, gericht op diverse ICT activiteiten. 

Activiteiten binnen onze leerwerk-locatie;

Programmeren (WordPress, Java, Javascript, PHP en HTML/CSS)

Unity (game-ontwikkeling)

Design (Photoshop, Illustrator en Indesign)

Fotografie (Portretfotografie, productfotografie, natuurfotografie)

IT Security & Netwerkbeheer (Linux)

3D (3D design & 3D printing)

 

Dagbesteding Enschede

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Marthijn

Developer

Rob Nordkamp

Developer

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Dagbesteding in Enschede

Ben jij op zoek naar een dagbesteding in Enschede waar je echt tot je recht komt? Dit omdat je werkgerelateerde opdrachten krijgt die je op je eigen tempo mag afronden? Ben jij op zoek naar dagbesteding waarbij er van jou verwacht wordt dat je wat in je mars hebt? Denk dan eens aan Visie Groep. Visie Groep biedt dagbesteding in Enschede aan binnen de ICT en bij een sportclub. Wij staan voor maatwerk en onze laagdrempelige aanpak blijkt in de praktijk voor veel mensen te werken.

Dagbesteding die je uitdaagt

Bij Visie Groep kan je je dagen gaan invullen met taken die binnen de ICT liggen. Om jou goed tot je recht te laten komen bieden wij dan een stuk opleiding aan in de richting van werkzaamheden die je zou willen uitvoeren. Zo zullen wij te allen tijden kijken wat er bij jou past. Ben je creatief en zou je graag met Photoshop willen leren werken, dan zullen wij samen met jou gaan onderzoeken welke training je nodig hebt om dit werk uit te kunnen voeren. Op deze manier garanderen wij dat jij aan werkgerelateerde activiteiten gaat doen, die je ook echt aankunt.

Van dagbesteding in Enschede tot re-integratie

Ons doel binnen de dagbesteding is iemand een plek geven waar hij of zij zich kan ontwikkelen totdat hij of zij klaar is om een re-integratietraject te gaan volgen. Wij geloven in de talenten die verborgen liggen in de Wajong, WIA en andere groepen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daar komt bij dat wij dagelijks ervaren dat deze talenten vaak leiden tot prachtige producten. Het belangrijkste binnen de dagbesteding is dat je onderdeel bent van een regulier arbeidsproces, alleen dan zonder te veel druk of te hoge verwachtingen.

Heb jij affiniteit met de ICT of werk je graag met je handen? Dan ben je bij Visie Groep aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Als je in Enschede een dagbesteding via Visie Groep volgt, dan gaan wij uit van jouw persoonlijke wensen, interesses en mogelijkheden. Wij zoeken dan op maat een zinvolle daginvulling op maat voor je, waarin jij goed tot je recht komt.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Zoek jij naar dagbesteding?

Zoek jij naar dagbesteding in Enschede, dan kan je terecht bij Visie Groep. Het vinden van de juiste dagbesteding in Enschede, die je leuk vindt en waar je wat van leert, is niet altijd zo eenvoudig. Gelukkig kan goede begeleiding jou helpen om de juiste plek te vinden. Visie Groep is van mening dat het belangrijk is dat jij iets kunt doen waar je gelukkig van wordt. Veel mensen worden niet gelukkig van de hele dag hoedjes vouwen of doosjes plakken. Ook wat doelloos schilderen of andere activiteiten die bedoeld zijn om je bezig te houden geven niet alle mensen voldoende stimulans en voldoening. Het is daarom ook van belang dat een dagbestedingsplek werkzaamheden aanbiedt die aan arbeid gerelateerd zijn. Dit houdt overigens niet in dat er allerlei eisen aan jou gesteld worden, zoals bij een gewone arbeidsplaats. Het betekent juist dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Het is veel beter om echt nuttig bezig te zijn dan nutteloze activiteiten te doen die alleen bedoeld zijn om je bezig te houden.

Wat voor dagbesteding biedt Visie Groep in de omgeving van Enschede?

Visie Groep heeft een aantal dagbestedingsprojecten in eigen beheer. Misschien hebben wij ook de juiste dagbesteding in Enschede voor jou, binnen één van onze projecten. Mocht het echter zo zijn dat je niet past binnen onze projecten, dan kan Visie Groep je nog steeds van dienst zijn, door je te helpen met het zoeken naar de dagbesteding in Enschede die wél bij je past. Eén van de projecten op het gebied van dagbesteding in Enschede die Visie Groep aanbiedt is ons ICT-project. Dit project draait om internetmarketing en het bouwen van websites. Er bestaan slechts weinig dagbestedingsprojecten binnen de ICT. Wij hebben dit project opgezet omdat wij zagen dat hier veel behoefte aan was. Binnen dit project worden de mensen door onszelf opgeleid om de verschillende ICT-werkzaamheden uit te kunnen voeren. Binnen dit project worden websites gebouwd en teksten geschreven, maar ook het grafische deel verzorgen wij zelf. Als je interesse hebt in de ICT, dan past dit dagbestedingsproject misschien bij jou. Mocht dit project niet bij je passen, dan gaan we samen met jou op zoek naar een andere passende werkplek. Zo heeft Visie Groep ook een project bij Sportclub Enschede, waar je met je handen kunt werken, als dat beter bij je past.

Visie Groep kan jou helpen bij dagbesteding in Enschede

Het is belangrijk dat de dagbesteding in Enschede bij je past. Graag gaan we met jou vrijblijvend het gesprek aan, om te bekijken of we iets voor je kunnen betekenen. Misschien is één van onze projecten jou op het op het lijf geschreven. Maar het kan ook best zijn dat je op zoek bent naar iets anders. Wij willen graag met jou rond de tafel om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat bij je past. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij voor iedereen de dagbesteding weer anders ingericht zal worden. Er wordt gekeken naar je sterke en minder sterke punten en daar wordt de dagbesteding in Enschede op ingericht. Visie Groep is een organisatie die je verder wil helpen. Kies voor dagbesteding in Enschede die bij je past,