Dagbesteding in Hengelo

Ben jij op zoek naar een dagbesteding waar je echt tot je recht komt? Dit omdat je werkgerelateerde opdrachten krijgt die je op je eigen tempo mag afronden? Ben jij op zoek naar dagbesteding waarbij er van jou verwacht wordt dat je wat in je mars hebt? Denk dan eens aan Visie Groep. Visie Groep biedt dagbesteding aan binnen de ICT en bij een sportclub. Wij staan voor maatwerk en onze laagdrempelige aanpak blijkt in de praktijk voor veel mensen te werken.

Dagbesteding die je uitdaagt

Bij Visie Groep kan je je dagen gaan invullen met taken die binnen de ICT liggen. Om jou goed tot je recht te laten komen bieden wij dan een stuk opleiding aan in de richting van werkzaamheden die je zou willen uitvoeren. Zo zullen wij te allen tijden kijken wat er bij jou past. Ben je creatief en zou je graag met Photoshop willen leren werken, dan zullen wij samen met jou gaan onderzoeken welke training je nodig hebt om dit werk uit te kunnen voeren. Op deze manier garanderen wij dat jij aan werkgerelateerde activiteiten gaat doen, die je ook echt aankan.

Van dagbesteding tot re-integratie

Ons doel binnen de dagbesteding is iemand een plek geven waar hij of zij zich kan ontwikkelen totdat hij of zij klaar is om een re-integratietraject te gaan volgen. Wij geloven in de talenten die verborgen liggen in de Wajong, WIA en andere groepen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daar komt bij dat wij dagelijks ervaren dat deze talenten vaak leiden tot prachtige producten. Het belangrijkste binnen de dagbesteding is dat je onderdeel bent van een regulier arbeidsproces, alleen dan zonder te veel druk of te hoge verwachtingen.

Heb jij affiniteit met de ICT of werk je graag met je handen? Dan ben je bij Visie Groep aan het juiste adres.

Meld je aan via onze website..

Dagbesteding in Hengelo

Wanneer je een dagbesteding via Visie Groep volgt, dan kijken wij samen met jou naar jouw persoonlijke wensen, interesses en mogelijkheden. Op basis daarvan zullen wij een zinvolle daginvulling op maat aanbieden waarin jij het beste tot je recht komt.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Zoek jij naar dagbesteding?

Zoek jij naar dagbesteding in de omgeving van Hengelo, dan kan Visie Groep je helpen. Het vinden van de juiste dagbesteding in Hengelo kan lastig zijn. Gelukkig kan goede begeleiding jou daarin ondersteunen. Volgens Visie Groep is het belangrijkste in dagbesteding dat jij iets doet waar je gelukkig van wordt. Wij snappen dat veel mensen geen zin hebben om de hele dag hoedjes te vouwen of een beetje doelloos te schilderen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat een dagbestedingsplek werkzaamheden aanbiedt die aan “arbeid” gerelateerd zijn. Dit betekent niet dat er allerlei eisen aan jou gesteld gaan worden, maar juist dat jij jezelf kunt ontwikkelen. En zeg nou zelf, je bent toch veel liever nuttig bezig dan alleen maar bezig om het bezig zijn.

Wat voor dagbesteding biedt Visie Groep in de omgeving van Hengelo?

Visie Groep heeft een aantal dagbestedingsprojecten in eigen hand. Het kan dus zijn dat wij de dagbesteding in de omgeving van Hengelo aanbieden die jij zoekt. Maar ook als jij denkt dat je niet past op deze dagbestedingsplekken, dan kan Visie Groep jou nog steeds helpen met het zoeken naar de dagbesteding in Hengelo die bij je past. De dagbesteding die Visie Groep aanbiedt in de omgeving van Hengelo is onder andere ons ICT-project. Hierbij staan internetmarketing en websites bouwen centraal. ICT-projecten in de dagbesteding zijn zeldzaam, en wij hebben dit project opgezet omdat wij hier een groot gat zagen in het aanbod. Wij leiden zelf mensen op om de werkzaamheden die hierbij komen kijken uit te kunnen voeren. Het gaat niet alleen om websites bouwen en teksten schrijven, maar ook het grafische deel van de ICT wordt door onszelf gedaan. Dus als de ICT jou interesseert, dan is dit het dagbestedingsproject voor jou. Mocht dit je niet passen dan zoeken we naar een passende werkplek elders voor je. Zo hebben wij ook een project bij Sportclub Enschede, waarin je met je handen kunt werken, als dat beter bij je past.

Visie Groep kan jou helpen bij dagbesteding in Hengelo

Ook in Hengelo is het belangrijk dat de dagbesteding bij jou past. Wij gaan daarom ook graag volledig vrijblijvend met jou een gesprek aan om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen. Zo kan het zijn dat een van de eerder beschreven projecten jou op het lijf geschreven is. Maar het kan ook best zijn dat je iets anders zoekt. In beide gevallen willen wij graag met jou rond de tafel om te kijken wat er mogelijk is. Visie Groep gelooft in een persoonlijke aanpak, en voor iedereen zal de dagbesteding weer anders ingericht worden. Wij zullen kijken naar jouw sterke en minder sterke punten en daar de dagbesteding in Hengelo op inrichten. Kies dus voor een organisatie die je verder wil helpen. Kies voor goede dagbesteding in de omgeving van Hengelo, kies voor Visie Groep.

Dagbesteding Hengelo

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Visie Groep verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.