Bel mij terug

Hulp bij het vinden van een baan? 

Het vinden van een leuke baan kan soms best lastig zijn. Wat voor soort werk wil je graag doen, hoeveel uur, hoe presenteer ik mij bij een werkgever en waar moet een werkgever eventueel rekening mee houden en wanneer geef ik dit aan? 

Visie groep helpt je hier graag bij. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele mensen verder geholpen naar een passende werkplek. Belangrijk is dat wij een werkgever vinden die bij jou past en rekening houdt eventuele beperkingen.

Wajong of WIA uitkering 

Heb je een wajong of een WIA uitkering? Dan kun je in veel gevallen in aanmerking komen voor een re-integratietraject. Er zijn diverse trajecten beschikbaar om iemand klaar te stomen voor werk of gericht op zoek te gaan naar een baan. Of wij een re-integratietraject mogen inzetten voor werkzoekenden, is altijd in samenspraak en met goedkeuring van het UWV. 

Werkfit
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder

Een werkfittraject is gericht op het vergroten van de werknemersvaardigheden en praktische vaardigheden. Ook wordt er binnen een werkfittraject gekeken naar hoeveel uren je kunt werken, wat je belastbaarheid is en in welke werkrichting je aan het werk zou willen.

Aan het einde van het traject moet er in kaart gebracht zijn welke mogelijkheden je hebt om aan het werk te gaan. Soms kan vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek ook een uitkomst bieden.  

Naar werk
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking

Een naar werk traject is een re-integratietraject vanuit het UWV, met als uitgangspunt het vinden van een betaalde baan om of als zelfstandig ondernemen te starten. Binnen het naar werk traject ga je samen met je jobcoach op zoek naar de juiste baan en bereid je sollicitatiegesprekken voor bij een werkgever. 

Ook kan het maken van een CV een onderdeel zijn van het traject. De jobcoach zal contact onderhouden met jou en met de potentiele werkgever.  

Jobcoach
Collega Olaf zit met een deelnemer aan tafel en geeft advies en keek vriendelijk

Wil je extra ondersteuning op je werkplek om je werk goed uit te kunnen blijven voeren? Dan kan een jobcoach een oplossing bieden. Een jobcoach  signaleert knelpunten en gaat waar nodig in overleg met de werkgever en geeft handvaten over hoe de werkgever het beste met jou om kan gaan.

Een jobcoach is iemand die je kunt bellen wanneer je vragen hebt of tijdens het werk tegenaan loopt.  

 

Benieuwd hoe wij jou aan een baan kunnen helpen? 

Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij nemen telefonisch contact met je op om je te adviseren en als vervolgstap een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Wij zien je aanvraag graag tegemoet!

Aan het werk?

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Passende werkplek
  • Èlke werkrichting
  • Vrijblijvend kennismaken

Terugbelverzoek
    Neem contact op

      Hans verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.