Bel mij terug

Leren & werken in de ICT!

Vanuit onze eigen IT bedrijven bieden wij de mogelijkheid om via een BBL opleiding relevante praktijkervaring op te doen binnen de ICT branche zodat je hierin uiteindelijk een baan kunt vinden.

Wij bieden een BBL plek in combinatie met een re-integratietraject via het UWV of de gemeente.  Je krijgt bij ons direct een stageplek aangeboden voor minimaal 16 uur per week om de benodigde praktijkervaring op te doen vanuit de opleiding. Voor het volgen van een BBL opleiding beschikken wij over de benodigde erkenningen.

 Visie Groep IT is een allround internetbureau dat zich richt op online marketing, websites, webshops en hosting & onderhoud.    Meer informatie

Leerpaden  

Om je kennisniveau  goed te kunnen bepalen, starten we in principe altijd vanuit de basis.   Programmeren 

Stap 1 HTML & CSS
Stap 2 Bootstrap
Stap 3 Javascript
Stap 4 PHP/Wordpress 

 

BBL opleidingen volgen? 

Visie Groep is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen binnen de ICT. In combinatie met een re-integratietraject kun je in overleg met het UWV  of met de gemeente een BBL opleiding bij ons gaan volgen.

* ICT medewerker  (niveau 2)
* ICT beheer (niveau 3)
* Netwerkbeheerder (niveau 4)
* Aplicatie ontwikkelaar (niveau 4)

Afbeeldingsresultaat voor php html     Afbeeldingsresultaat voor code academyGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor sbb erkenningAfbeeldingsresultaat voor wordpress

Aanmelden

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Uniek aanbod ICT
  • Eigen tempo
  • Werken en leren

Terugbelverzoek
Neem contact op

Richard verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.