Leren en werken ICT!

Binnen de leerwerk-locatie bieden wij de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de ICT branche.

Dit kan vanuit de dagbesteding en vanuit een re-integratietraject. Ook bieden wij de mogelijkheid een traject te volgen in combinatie met een BBL opleiding.

Hiervoor beschikken wij over de juiste erkenningen. Op onze leerwerk-locatie beschikt onze medewerkers over alle inhoudelijke kennis en kunnen jou op elk niveau ondersteunen om beter te worden in de vaardigheden die je hebt.

Daarnaast werken wij samen met een aantal ICT bedrijven die bij ons op de locatie gevestigd zijn. Deze bedrijven hebben diverse werkervaringsplekken. Wel dien je hiervoor over de benodigde kennis te beschikken. Alle bedrijven zijn erkende leerbedrijven, wat inhoudt dat je hier ook een BBL opleiding kunt volgen.  

 

 

Visie Groep IT komt voor uit Visie Groep werk en is ontstaan vanuit de wens om lokale internet- en reclamebureaus te ondersteunen op het beid van maatwerk websites & applicaties.

 

 

Debinox levert een breed scala aan ICT-diensten met een sterke focus op veiligheid. 

Wij bouwen beveiligde netwerken en servers, we testen op veiligheid zoals de ‘bad guys’ dat zouden doen en wij voeren digitaal forensisch onderzoek uit op software en hardware.

 

 

Mediafit is een allrount mediabureau gevestigd in Enschede. Mediafit kan jou helpen op het gebied van design, website ontwikkeling, social media en online marketing. 

 

 

Leerpaden  

Om je kennisniveau  goed te kunnen bepalen, starten we in principe altijd vanuit de basis. Wanneer je onderstaand volledig beheerst, kan je vrijwel direct aan de slag bij een IT bedrijf. 

Programmeren 

Stap 1 HTML & CSS
Stap 2 Bootstrap 
Stap 3 Javascript
Stap 4 PHP/Wordpress

Netwerkbeheer & netwerkbeveiliging 

Stap 1 Installatie & configuratie Netwerk-firewall
Stap 2 DHCP servers, bestandservers, Email Gateways en VPN Tunneling 
Stap 3 Netwerk-segmentatie, honeypots, DMZ en netwerk-monitoring
Stap 4 Digitaal forensich onderzoek, pentesting & netwerkappliance-development 

 

BBL opleidingen volgen? 

Visie Groep is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen binnen de ICT. In combinatie met een re-integratietraject kun je in overleg een BBL opleiding gaan volgen. 

* ICT medewerker  (niveau 2)
* ICT beheer (niveau 3)
* Netwerkbeheerder (niveau 4)
* Aplicatie ontwikkeling (niveau 4)

 Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

 Afbeeldingsresultaat voor php html     Afbeeldingsresultaat voor code academyGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor sbb erkenningAfbeeldingsresultaat voor wordpress    

Samenwerkingspartners 

Visie Groep werkt intensief samen met bedrijven in de richting van ICT. Op deze wijze kunnen bedrijven de mensen leren kennen en referent zijn voor een toekomstige werkgever. Ook beschikt Visie Groep over een netwerk aan bedrijven waar je op werkervaring kunt meewerken en een betaalde baan kunt krijgen. 

Aanmelden

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Uniek aanbod ICT
  • Eigen tempo
  • Werken en leren

Terugbelverzoek

Richard verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.