Nieuws overzicht

Je brengt een groot deel van je leven door op je werk, dus het is belangrijk om een baan te vinden die bij je past.

Lees meer

In Nederland wordt er hard gewerkt aan een inclusieve samenleving. Dit betekent dat werkgevers gestimuleerd worden om mensen in dienst te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Iedereen heeft waarschijnlijk de term “banenafspraak” vast wel eens voorbij horen komen, in het nieuws of in de politiek. Maar waar staat de banenafspraak voor, en wat betekent het voor ondernemers en mensen die vallen onder de participatiewet?

Lees meer

Sinds 2015 vallen de taken binnen jeugdhulp en de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) onder de verantwoordelijkheid van de gemeente.

Lees meer

De ICT-sector is misschien wel de snelst groeiende sector over de gehele wereld, met nog volop ruimte voor verdere groei en ontwikkeling.

Lees meer

De corona-crisis raakt iedereen in Nederland, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag aan het werk willen.

Lees meer

We hopen natuurlijk allemaal gezond te zijn en blijven, maar een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Door een ongeval of (chronische) ziekte kan het zijn dat iemand tijdelijk niet kan werken.

Lees meer

Zelfstandig leven en alles wat daar bij komt kijken kan soms best een uitdaging zijn.

Lees meer
Bel mij terug