Bel mij terug

Ambulante begeleiding

Wist jij dat ambulante begeleiding voor heel verschillende doeleinden kan worden ingezet? Het is een heel flexibele manier van zorg die in heel uiteenlopende situaties kan helpen.

Ambulante begeleiding betekent letterlijk “begeleiding zonder vaste plaats.” Dit betekent dat jij je begeleider niet hoeft te bezoeken, maar deze bijvoorbeeld bij jou thuis komt. Dit heeft grote voordelen, want zo kan je begeleider zien hoe jouw dagelijks leven er uit ziet en waar eventueel knelpunten zijn. Dit is dan ook waar ambulante begeleiding vaak voor wordt ingezet: om het dagelijks leven van mensen soepeler te laten verlopen. Voor de één betekent dit hulp bij het op orde krijgen (en houden) van financiën, de ander zoekt meer structuur in de dagelijkse planning en weer een ander heeft juist baat bij een luisterend oor, het onderhouden van sociale contacten of het vinden van een zinvolle dagbesteding.

Het fijne van ambulante begeleiding is dat er per persoon wordt bekeken waar hulp nodig is. De ambulant begeleiders van Visie Groep komen aan huis of maken een afspraak met je op kantoor. Ben je benieuwd of zij iets voor jou kunnen betekenen? Op https://www.visie-groep.nl/zorg/ambulante-begeleiding/ lees je meer over het takenpakket van onze ambulant begeleiders en vraag je een vrijblijvend intakegesprek aan!

Neem vrijblijvend contact op!

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Laagdrempelig
  • Oplossingsgericht
  • Denken in mogelijkheden
  • Maatwerk

Terugbelverzoek
    Neem contact op