Bel mij terug

Meedoen...

03-01-2019

Meedoen door extra banen

 

Dankzij de Participatiewet kunnen burgers actief meedoen aan de maatschappij. Het vinden van werk is erg belangrijk, zodat iedereen een zelfstandig bestaan kan leiden. Hierbij gaat het om diegenen die iets meer ondersteuning nodig hebben om aan het werk te komen. De gemeente is hiervoor verantwoordelijk en gaat extra banen creëren om mensen aan het werk te helpen.

Sinds 1 januari 2015 zijn er meer mogelijkheden om te werken

 

De Participatiewet maakt het mogelijk dat ook mensen met een beperking, die op zoek zijn naar werk, een baan kunnen vinden bij een reguliere werkgever. Er zijn verschillende re-integratiebureaus waarbij jobcoaches mensen vanuit verschillende doelgroepen begeleiden om hun werk te behouden of juist een baan te vinden. De ondersteuning bestaat over het algemeen uit een aantal gesprekken met de kandidaat en de werkgever. Er worden voor werkgevers vaak tools aangereikt om met de beperkingen van de desbetreffende persoon om te kunnen gaan. Het uiteindelijke doel is, dat de werkgever de ondersteuning op termijn zelf zou kunnen uitvoeren.

 

Wat kan Visie Groep voor jou betekenen

 

Visie Groep kan door haar ruime kennis en ervaring op het gebied van begeleiden, coachen, motiveren en bemiddelen zijn klanten de juiste ondersteuning aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van bedrijven die bereid zijn, mensen met een arbeidsbeperking aan te nemen. Omdat elke persoon anders is, leveren wij begeleiding op maat die bij jou als persoon past. Ben je gemotiveerd en behoor jij tot deze doelgroep, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek en wij kijken graag of wie iets voor jou kunnen betekenen.

Visie Groep staat voor:

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Laagdrempelig
  • Oplossingsgericht
  • Denken in mogelijkheden
  • Maatwerk

Terugbelverzoek
    Neem contact op