Bel mij terug

Naar werk traject

Één van de taken van het UWV is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen in de zoektocht naar werk. Voor een re-integratietraject naar werk kun je in aanmerking komen wanneer je een Ziektewet, Wajong- of Wia-uitkering ontvangt.

Het UWV zet in veel gevallen een Naar Werk traject in wanneer je langdurig ziek bent geweest, een beperking hebt of om andere redenen niet in staat bent zelf een baan te vinden. Hoe een naar werk traject wordt vormgegeven verschilt per persoon: Zo wordt er met name gekeken naar wat jij nodig hebt om een passende en duurzame baan te vinden en te behouden.

Wanneer iemand een beperking heeft is het van belang om te bekijken welke aanpassingen er eventueel nodig zijn op de werkplek. Hiervoor zijn gelukkig tal van mogelijkheden. Voor de uitvoering van een naar werk traject wordt er in veel gevallen een re-integratiebedrijf ingezet die samen met jou in kaart brengt wat jij nodig hebt in een baan en welke baan het beste bij jou past.

Samen met je coach bekijk je waar je meer hulp en ondersteuning kan gebruiken om toch te slagen in het vinden van een baan die echt bij jou past. Een Naar Werk traject is pas echt geslaagd als de werknemer met plezier aan het werk is, en zowel hij/zij als de werkgever tevreden zijn!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Naar Werk traject bij Visie Groep? Neem gerust contact met ons op!

 

Meer informatie?

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Laagdrempelig
  • Oplossingsgericht
  • Denken in mogelijkheden
  • Maatwerk

Terugbelverzoek
    Neem contact op