Bel mij terug


Online dagbesteding

Met de komst van het Coronavirus, hebben wij inmiddels een alternatief aanbod samengesteld. Al onze dagbestedingsactiviteiten bieden wij inmiddels ook digitaal aan.

Deelnemers kunnen dus online blijven deelnemen aan onze activiteiten. Daarnaast worden er diverse online cursussen aangeboden en bieden wij verschillende creatieve opdrachten aan. Dit met als doel om mensen ook in de huidige situatie een passende dag-invulling te kunnen bieden.

Onze werkbegeleiders zijn van maandag t/m vrijdag online aanwezig voor het geven van opdrachten en beantwoorden van vragen, maar zeker ook voor een gezellig praatje! 

Wil je als zorgorganisatie samenwerken om toch cliénten een zinvolle dag-invulling te bieden? 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!  

Wat houdt de online dagbesteding precies in en wat kan je verwachten?

Deelnemers kunnen online inloggen op onze e-learningomgeving. Wij hebben voor deelnemers leuke cursussen en opdrachten klaarstaan, met daarbij de benodigde uitleg. Voor inhoudelijke vragen kun je elk moment een privéchat openen om uitleg te krijgen van onze werkbegeleiders. 

Websites & webshops

Voor deelnemers die graag willen leren hoe je een website bouwt met daarin een webshop module, bieden wij diverse curussen aan. Door middel van leuke en simpele video's kan je leren hoe jij je eigen website of webshop kunt maken in Wordpress & Woorcommerce. 

Programmeren 

Voor deelnemers die willen leren programmeren, beschikken wij over een groot aanbod aan cursussen op het gebied van; HTML&CSS, PHP, Javascript, Python en natuurlijk nog veel meer codetalen! Er kan op elk niveau worden deelgenomen aan onze programmeeractiviteiten. Heb je nog helemaal geen kennis van programmeren? Dan wordt vaak eerst gekozen om eerst aan de slag te gaan met Wordpress & Woocommerce. Meer informatie hierover kun je vinden bij de activiteit websites & webshops.    

Design & 3D Design 

Voor deelnemers die graag aan de slag willen met het maken van bijvoorbeeld een eigen logo, visitekaartjes of het maken van een complete huisstijl kunnen aansluiten bij design. Ook wanneer je geen kennis hebt van design, kan je met behulp van onze handleidingen de designprogramma's leren kennen. Voor onze 3D activiteiten hebben wij voor zowel beginners als gevordenen, ook diverse leuke opdrachten klaarstaan. 

Creatief 

Voor de creatievelingen onder ons bieden wij ook ook leuke activiteiten aan. Zoals bijvoorbeeld tekenen, schilderen en Origami. Elke week zorgen wij voor leuke nieuwe creatieve opdrachten die je op online kunt volgen. Alle benodigdheden voor deze activiteiten kunnen bij ons op de locatie worden opgehaald of in overleg worden langsgebracht. Online is er begeleiding aanwezig en worden creatieve opdrachten met elkaar uitgevoerd en en op een leuke manier gedeeld.   

Fotografie 

Voor deelnemers die aan de slag willen met leuke fotografieopdrachten, bieden wij ook leuke cursussen aan die je op afstand met een eigen fotocamera of telefoon kunt uitvoeren. Online worden foto's onderling gedeeld en besproken. Daarnaast krijg je tips van onze fotografiebegeleider over diverse fototechnieken en hoe je foto's bijvoorbeeld nog mooier kunt maken!

Aanmelden?

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Geen wachtlijsten
  • Online begeleiding
  • Online cursussen
  • Deelname op elk niveau

Bel mij terug
Neem contact op

Team

Jenneke

Ambulant Ondersteuner

Francis

Ambulant Ondersteuner

Mark

Persoonlijk Ondersteuner

Bastiaan

Front-end
Developer

Marthijn

Front-end
Developer

Rob

Front-End
Developer

Barry

Werkbegeleider
3D Design

Hans

Re-integratie
Specialist

Tamara

Ambulant Ondersteuner

Ryanne

Ambulant Ondersteuner

Richard

Werkbegeleider
Marketing

Pascale

Administratief
Medewerker

Olaf

Werkbegeleider
Design & Fotografie

Nicole

Eigenaar &
Jobcoach

Miriam

Ambulant Ondersteuner

Jimmy

Werkbegeleider
Programmeren

Kees

Ambulant Ondersteuner

Jessica

Ambulant
Ondersteuner

Jeroen

Ambulant
Ondersteuner

Janine

Ambulant Ondersteuner

Heleen

Re-integratie
Ondersteuner

Annique

Jobcoach &
Kwaliteit Coördinator

Nick

Eigenaar &
Jobcoach