Bel mij terug


Online dagbesteding

Met de komst van het Coronavirus, hebben wij inmiddels een alternatief aanbod samengesteld. Al onze dagbestedingsactiviteiten bieden wij inmiddels ook digitaal aan.

Deelnemers kunnen dus online blijven deelnemen aan onze activiteiten. Daarnaast worden er diverse online cursussen aangeboden en bieden wij verschillende creatieve opdrachten aan. Dit met als doel om mensen ook in de huidige situatie een passende dag-invulling te kunnen bieden.

Onze werkbegeleiders zijn van maandag t/m vrijdag online aanwezig voor het geven van opdrachten en beantwoorden van vragen, maar zeker ook voor een gezellig praatje! 

Wil je als zorgorganisatie samenwerken om toch cliénten een zinvolle dag-invulling te bieden? 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!  

Wat houdt de online dagbesteding precies in en wat kan je verwachten?

Deelnemers kunnen online inloggen op onze e-learningomgeving. Wij hebben voor deelnemers leuke cursussen en opdrachten klaarstaan, met daarbij de benodigde uitleg. Voor inhoudelijke vragen kun je elk moment een privéchat openen om uitleg te krijgen van onze werkbegeleiders. 

Websites & webshops

Voor deelnemers die graag willen leren hoe je een website bouwt met daarin een webshop module, bieden wij diverse curussen aan. Door middel van leuke en simpele video's kan je leren hoe jij je eigen website of webshop kunt maken in Wordpress & Woorcommerce. 

Programmeren 

Voor deelnemers die willen leren programmeren, beschikken wij over een groot aanbod aan cursussen op het gebied van; HTML&CSS, PHP, Javascript, Python en natuurlijk nog veel meer codetalen! Er kan op elk niveau worden deelgenomen aan onze programmeeractiviteiten. Heb je nog helemaal geen kennis van programmeren? Dan wordt vaak eerst gekozen om eerst aan de slag te gaan met Wordpress & Woocommerce. Meer informatie hierover kun je vinden bij de activiteit websites & webshops.    

Design & 3D Design 

Voor deelnemers die graag aan de slag willen met het maken van bijvoorbeeld een eigen logo, visitekaartjes of het maken van een complete huisstijl kunnen aansluiten bij design. Ook wanneer je geen kennis hebt van design, kan je met behulp van onze handleidingen de designprogramma's leren kennen. Voor onze 3D activiteiten hebben wij voor zowel beginners als gevordenen, ook diverse leuke opdrachten klaarstaan. 

Creatief 

Voor de creatievelingen onder ons bieden wij ook ook leuke activiteiten aan. Zoals bijvoorbeeld tekenen, schilderen en Origami. Elke week zorgen wij voor leuke nieuwe creatieve opdrachten die je op online kunt volgen. Alle benodigdheden voor deze activiteiten kunnen bij ons op de locatie worden opgehaald of in overleg worden langsgebracht. Online is er begeleiding aanwezig en worden creatieve opdrachten met elkaar uitgevoerd en en op een leuke manier gedeeld.   

Fotografie 

Voor deelnemers die aan de slag willen met leuke fotografieopdrachten, bieden wij ook leuke cursussen aan die je op afstand met een eigen fotocamera of telefoon kunt uitvoeren. Online worden foto's onderling gedeeld en besproken. Daarnaast krijg je tips van onze fotografiebegeleider over diverse fototechnieken en hoe je foto's bijvoorbeeld nog mooier kunt maken!

Aanmelden?

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 • Geen wachtlijsten
 • Online begeleiding
 • Online cursussen
 • Deelname op elk niveau

Bel mij terug
  Neem contact op

   Team

   test

   test

   Mariëlle

   Re-integratie coach

   Peter

   Werkbegeleider Marketing

   Patrick

   Werkbegeleider Programmeren

   Lisa

   Leerwerklocatie Coördinator

   Diane

   Jobcoach

   André

   Werkcoach
   Bouw & Techniek

   Sanne

   Ambulant Ondersteuner

   Lieke

   Ambulant Ondersteuner

   Simone

   Ambulant ondersteuner

   Jenneke

   Ambulant Ondersteuner

   Mark

   Ambulant Ondersteuner

   Marthijn

   Front-end
   Developer

   Rob

   Front-End
   Developer

   Barry

   Werkbegeleider
   3D Design

   Hans

   Re-integratie
   Specialist

   Ryanne

   Ambulant Ondersteuner

   Richard

   Werkbegeleider
   Marketing

   Pascale

   Administratief
   Medewerker

   Olaf

   Werkbegeleider
   Design & Fotografie

   Nicole

   Eigenaar &
   Jobcoach

   Joris

   Werkbegeleider
   Programmeren

   Jessica

   Ambulant
   Ondersteuner

   Jeroen

   Ambulant
   Ondersteuner

   Janine

   Ambulant Ondersteuner

   Annique

   Jobcoach &
   Kwaliteit Coördinator

   Nick

   Eigenaar &
   Jobcoach