Ons Verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk.Wij willen op niet-traditionele wijze bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met afstand tot werk en maatschappij, met hierbij als einddoel dat iedereen zich op zijn plek voelt.

Zorg

richt zich op ambulante ondersteuning en dagbesteding. Ambulante ondersteuning kan worden ingezet op verschillende levensgebieden zoals ondersteuning in de thuissituatie, hulp bij financiën, het vinden van een passende dagbesteding of ondersteuning in de huiselijke relaties. Meer informatie over ambulante begeleiding.

Visie Groep beschikt over een grote leerwerk-locatie, waarin diverse dagbestedingsactiviteiten worden aangeboden in de richting van: Programmeren, 3D, websites, webshops, fotografie, design, netwerkbeheer en netwerkbeveiliging.

Tevens beschikt Visie Groep over een netwerk aan bedrijven waar mensen kunnen meewerken aan arbeidsgerelateerde opdrachten. Meer informatie over dagbesteding.

Werk

Biedt in opdracht van het UWV en met gemeente re-integratietrajecten aan. Zo kun je binnen Visie Groep Werk een werkfittraject volgen, een naar werk traject of een re-integratietraject op maat. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een outplacementtraject, 2e spoor traject, loopbaanbegeleiding of preventie. Tijdens het hebben van een betaalde baan, kan er gebruik worden gemaakt van een jobcoach.

Naast de re-integratietrajecten adviseert Visie Groep Werk bedrijven over hoe zij werkplekken kunnen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit wordt ook wel jobcarving genoemd.

Binnen onze eigen leer-werklocatie bereiden wij mensen voor op een werkomgeving. Op basis van je kennis en eventuele ervaring kun je meewerken aan arbeidsgerelateerde opdrachten of getraind worden in diverse werkrichtingen. Meer informatie over onze leerwerk-locatie.

 

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Willem verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.