Bel mij terug
Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Preventie

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Outplacement Almelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Marthijn

Developer

Rob Nordkamp

Developer

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Outplacement in Almelo

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan Visie Groep jou hiermee helpen. Wij begeleiden je weer zo goed mogelijk terug naar werk en kijken hierbij naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Ontslagvergoeding of een outplacement traject?

Als er sprake is van ontslag of als het daar op uit lijkt te draaien, kan je vaak kiezen voor een ontslagvergoeding. Dit, een eenmalig bedrag, geeft je echter geen enkel soelaas in misschien wel het meest belangrijkste van wat je te doen staat. Het vinden van nieuw werk kan echter wel bereikt worden met behulp van een outplacement in Almelo, die je wordt aangeboden door de betere werkgever. De redenen van je ontslag kunnen liggen in het feit dat je functie simpelweg niet meer rendabel is. Vaker nog blijken er onderliggende redenen te zijn die je in je voorgaande functie belemmerden. In dit soort gevallen is het noodzakelijk om een nieuwe baan te zoeken die past bij je wensen en mogelijkheden. Dit kan bereikt worden met een outplacement traject in Almelo.

Het outplacement traject op maat voor jou

Wat kan een outplacement traject voor jou in Almelo betekenen? Als er redenen zijn die je verhinderen je oude baan te behouden en het lastig maken om een gelijksoortige functie te kunnen vervullen om welke reden dan ook, dan kan een outplacement traject in Almelo je helpen om met ondersteuning een nieuwe passende baan te vinden. Een outplacement traject voor jou in Almelo is uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld te maken hebben gehad met overspannenheid of die vanwege hun leeftijd meer moeite hebben om succesvol te solliciteren. Voorwaarde is dan wel dat het outplacement traject voor jou in Almelo zo wordt ingevuld dat het in alle aspecten gaat om maatwerk.

Ontdek ook in Almelo het traject voor jou, samen met Visie Groep

Een outplacement traject voor jou in Almelo heeft natuurlijk alleen effect als dit werkelijk is afgestemd op jouw situatie. Bij Visie Groep begint je outplacement traject in Almelo met een uitgebreid intakegesprek. Je wensen en mogelijkheden worden geïnventariseerd, naast wat je in het verleden hebt gedaan en wat je in de toekomst wilt gaan doen. Aan de hand hiervan spreken wij ons uitgebreide netwerk aan. Gevestigd in Enschede beschikt Visie Groep over een uitgebreide kennis en over talloze contacten binnen bedrijven en organisaties die geschikt zouden kunnen zijn om te gebruiken voor je outplacement traject in de buurt van Almelo. Visie Groep is als re-integratiebureau ontstaan met de Participatiewet als achtergrond. Wij begrijpen het belang van de juiste baan voor de juiste persoon, meer dan alleen werk. Door onze unieke aanpak waarin jij als persoon centraal staat, weten wij samen met jou op succesvolle wijze invulling te geven aan je outplacement traject in Almelo.