Outplacement in Almelo

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan Visie Groep jou hiermee helpen. Wij begeleiden je weer zo goed mogelijk terug naar werk en kijken hierbij naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Ontslagvergoeding of een outplacement traject?

Als er sprake is van ontslag of als het daar op uit lijkt te draaien, kan je vaak kiezen voor een ontslagvergoeding. Dit, een eenmalig bedrag, geeft je echter geen enkel soelaas in misschien wel het meest belangrijkste van wat je te doen staat. Het vinden van nieuw werk kan echter wel bereikt worden met behulp van een outplacement in Almelo, die je wordt aangeboden door de betere werkgever. De redenen van je ontslag kunnen liggen in het feit dat je functie simpelweg niet meer rendabel is. Vaker nog blijken er onderliggende redenen te zijn die je in je voorgaande functie belemmerden. In dit soort gevallen is het noodzakelijk om een nieuwe baan te zoeken die past bij je wensen en mogelijkheden. Dit kan bereikt worden met een outplacement traject in Almelo.

Het outplacement traject op maat voor jou

Wat kan een outplacement traject voor jou in Almelo betekenen? Als er redenen zijn die je verhinderen je oude baan te behouden en het lastig maken om een gelijksoortige functie te kunnen vervullen om welke reden dan ook, dan kan een outplacement traject in Almelo je helpen om met ondersteuning een nieuwe passende baan te vinden. Een outplacement traject voor jou in Almelo is uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld te maken hebben gehad met overspannenheid of die vanwege hun leeftijd meer moeite hebben om succesvol te solliciteren. Voorwaarde is dan wel dat het outplacement traject voor jou in Almelo zo wordt ingevuld dat het in alle aspecten gaat om maatwerk.

Ontdek ook in Almelo het traject voor jou, samen met Visie Groep

Een outplacement traject voor jou in Almelo heeft natuurlijk alleen effect als dit werkelijk is afgestemd op jouw situatie. Bij Visie Groep begint je outplacement traject in Almelo met een uitgebreid intakegesprek. Je wensen en mogelijkheden worden ge├»nventariseerd, naast wat je in het verleden hebt gedaan en wat je in de toekomst wilt gaan doen. Aan de hand hiervan spreken wij ons uitgebreide netwerk aan. Gevestigd in Enschede beschikt Visie Groep over een uitgebreide kennis en over talloze contacten binnen bedrijven en organisaties die geschikt zouden kunnen zijn om te gebruiken voor je outplacement traject in de buurt van Almelo. Visie Groep is als re-integratiebureau ontstaan met de participatiewet als achtergrond. Wij begrijpen het belang van de juiste baan voor de juiste persoon, meer dan alleen werk. Door onze unieke aanpak waarin jij als persoon centraal staat, weten wij samen met jou op succesvolle wijze invulling te geven aan je outplacement traject in Almelo.

Outplacement Almelo

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten
  • Maatwerk

Bel mij terug

Visie Groep verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.