Bel mij terug

Ons verhaal

Ben je op zoek naar een outplacementbureau in de regio Enschede? Dan helpt Visie Groep je graag verder. 

Verandering gaat meestal niet vanzelf. Het bieden van een steuntje in de rug aan je medewerker, kan daarom fijn zijn. Visie Groep beschikt over een team van outplacement specialisten, die samen met jou als werkgever en met jouw medewerker in gesprek gaan, om de situatie in kaart te brengen en gezamenlijk een plan van aanpak op te stellen. Visie Groep onderscheidt zich door snel te schakelen en daadkrachtig te handelen. Dit alles vanuit een natuurlijke drive, met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt jouw mogelijkheden.

Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Preventie

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Outplacement Enschede

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Outplacement in Enschede

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan je gebruikmaken van de diensten van Visie Groep. Wij bieden begeleiding bij jouw terugkeer naar werk. Daarbij kijken we naar jouw vaardigheden en interesses en hoe deze aansluiten op de arbeidsmarkt. Kom vrijblijvend langs voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Beter kies je voor de lange termijn

Een werkgever is verplicht een ontslagvergoeding te geven in geval van een gedwongen ontslag. Dit kan een financiële vergoeding zijn, maar ook de bekostiging van een outplacement traject. Mensen zijn vaak geneigd voor deze financiële vergoeding te kiezen. Een outplacement traject in Enschede is als alternatief echter het overwegen zeker waard. Zeker als je geïnteresseerd bent in zekerheid voor de lange termijn. Voordat je aan iets als outplacement Enschede begint, wil je natuurlijk weten wat zoiets precies inhoudt.

Wat gebeurt er tijdens een outplacement traject?

Wanneer je kiest voor een outplacement traject in Enschede, mag je een bepaald budget inzetten om met ondersteuning van een gespecialiseerd bedrijf een nieuwe baan te vinden. Je wilt dan natuurlijk graag een ervaren en vakkundig bedrijf in de buurt vinden. Wanneer je een goed outplacement traject in de omgeving van Enschede zoekt, hoef je niet lang te zoeken. Kies voor Visie Groep. Door de jaren heen hebben wij de kennis en ervaring opgedaan. Wij begrijpen zodoende goed hoe we een zorgvuldig outplacement traject in Enschede moeten vormgeven.

De eerste stap van je outplacement

Wanneer je een outplacement traject in Enschede instroomt, dan zal dat betekenen dat je ontslagen bent. Bij een ontslag komt er natuurlijk veel op je af. Daarom zal de eerste fase van een outplacement traject bestaan uit het verwerken van het ontslag. In deze fase is er tijd om stil te staan bij wat er gebeurd is, de boosheid en het verdriet te verwerken en vervolgens weer op te staan en verder te gaan. Dit betekent voor jou dat we ook gaan kijken naar je kwaliteiten. Zo leer je stap voor stap weer op positieve gedachten te komen. Als jouw vaardigheden eenmaal in beeld zijn, kunnen we ons gaan richten op concrete baankansen. Wij snappen dat de zoektocht naar een nieuwe werkplek niet iets is waar je op gerekend had. Om die reden gaan wij eerst kijken wat je goed kunt. Langzaam maar zeker verkennen we zo de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ook in jouw stad zullen wij je outplacement optimaal begeleiden

Natuurlijk heeft ook in Enschede outplacement een vooraf bepaalde tijdsduur. Dit betekent niet dat wanneer deze periode afloopt, de begeleiding ineens stopt. Zelfs wanneer je geen werk gevonden hebt in de gestelde tijd, zullen wij samen met jou een plan van aanpak maken over hoe je verder kunt. In de periode die volgt houden wij contact met je, zodat wij het traject kunnen sturen. Natuurlijk gaan wij er niet van uit dat deze verlenging nodig is, maar de arbeidsmarkt kan nog weleens onvoorspelbaar zijn. Wil je snel aan de slag wilt met outplacement in de omgeving Enschede, dan klop je vandaag nog aan bij Visie Groep!