Ons verhaal

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Typography is the art and technique

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Outplacement Enschede

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Outplacement in Enschede

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan Visie Groep jou hiermee helpen. Wij begeleiden je weer zo goed mogelijk terug naar werk en kijken hierbij naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Kies voor outplacement in jouw stad

Wanneer iemand voor een gedwongen ontslag staat, dan is de werkgever verplicht om een ontslagvergoeding te geven. Dit kan een financiële vergoeding zijn, maar ook een outplacement traject. De meeste mensen kiezen voor de financiële vergoeding, maar wanneer jij de keuze krijgt, denk dan goed na over een outplacement traject in Enschede. Voordat je voor een outplacement traject in Enschede kiest wil je natuurlijk eerst weten wat dat is.

Wat houdt een outplacement traject in?

Wanneer je kiest voor een outplacement traject in Enschede, dan krijg je een budget om een bedrijf in de arm te nemen dat samen met jou naar een nieuwe baan gaat zoeken. Je wilt dan natuurlijk wel een bedrijf in de buurt, en wanneer je een goed outplacement traject in de omgeving van Enschede zoekt, kies dan voor Visie Groep. Door de jaren heen hebben wij de kennis en ervaring opgedaan over hoe zo’n outplacement traject in Enschede het beste doorlopen kan worden.

De eerste stap van je outplacement

Wanneer je een outplacement traject in Enschede instroomt, dan zal dat betekenen dat je ontslagen bent. Bij een ontslag komt er natuurlijk nog al wat op je af. Daarom zal de eerste fase van een outplacementtraject ook in Enschede, bestaan uit het verwerken van het ontslag. In deze fase is er tijd om stil te staan bij wat er gebeurd is, de boosheid en het verdriet te verwerken en vervolgens weer op te staan en verder te gaan. Dit betekent voor jou dat we ook gaan kijken naar je kwaliteiten en ons gaan richten op je sterke punten. Tevens zullen we in kaart brengen wat je mogelijkheden zijn. Wij snappen dat het vinden van werk niet iets is waar je op gerekend had of je je op ingesteld had. Om die reden gaan wij eerst kijken wat je kunt en leuk vindt om te doen, en vervolgens samen met jou kijken naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ook in jouw stad zullen wij je outplacement optimaal begeleiden

Natuurlijk is ook in Enschede een outplacement een traject van bepaalde tijd. Dit betekent niet dat wanneer je tijd op is, dat de begeleiding van de ene op de andere dag stopt. Zelfs wanneer je geen werk gevonden hebt in de gestelde tijd, zullen wij samen met jou een plan van aanpak maken over hoe je verder kunt. In de periode die volgt houden wij contact met je, zodat wij het traject kunnen sturen. Natuurlijk gaan wij er niet van uit dat deze verlenging nodig is, maar de arbeidsmarkt is natuurlijk zeker op dit moment grillig. Dus wanneer je een outplacement traject wilt starten in de omgeving van Enschede, kies voor Visie Groep!