Bel mij terug

Outplacement

Ben je op zoek naar een outplacementbureau in de regio Hengelo? Dan helpt Visie Groep je graag verder. 

Verandering gaat meestal niet vanzelf. Het bieden van een steuntje in de rug aan je medewerker, kan daarom fijn zijn. Visie Groep beschikt over een team van outplacement specialisten, die samen met jou als werkgever en met jouw medewerker in gesprek gaan, om de situatie in kaart te brengen en gezamenlijk een plan van aanpak op te stellen. Visie Groep onderscheidt zich door snel te schakelen en daadkrachtig te handelen. Dit alles vanuit een natuurlijke drive, met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt jouw mogelijkheden.

Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Preventie

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Outplacement Hengelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Outplacement in Hengelo

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan Visie Groep jou hiermee helpen. Wij begeleiden je weer zo goed mogelijk terug naar werk en kijken hierbij naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Weer aan de slag met een outplacement

Als er sprake is van gedwongen (dreigend) ontslag dan is het tijd om, als het ware, te inventariseren. Thuis zitten is geen optie, maar wat nu de correcte volgende stap is of zou moeten zijn is vaak verre van duidelijk. Een dreigend ontslag gaat vanzelfsprekend gepaard met emoties. Je hebt tenslotte jaren van je leven geïnvesteerd in je baan en door het continu uitvoeren van de werkzaamheden en de contacten die je hebt opgedaan via je werk zijn deze verwikkeld geworden met je bestaan. Gelukkig kan je, ook in Hengelo, gebruikmaken van een outplacement traject.

Een outplacement traject voor jou in Hengelo kan je worden aangeboden in plaats van een ontslagvergoeding vanuit de werkgever. Zeker iets om te overwegen, want ten opzichte van een ontslagvergoeding staat een outplacement traject voor jou in Hengelo voor een langdurige investering, de weg naar een nieuwe en passende baan.

Een persoonlijke invulling voor jouw outplacement in je stad

Een outplacement traject voor jou in Hengelo geeft natuurlijk alleen het juiste resultaat als er gekeken wordt naar jou als individu. Wie je bent, wat je kunt en wat je gedaan hebt zijn de meest voor de hand liggende vragen als er gekeken wordt naar de invulling van het outplacement traject voor jou in Hengelo. Toch zijn er zeer veel elementen waar rekening mee gehouden moet worden om het traject tot een succes te maken.

Bij Visie Groep geven wij de voorkeur aan een zeer persoonlijke aanpak voor je outplacement traject in Hengelo. Het kan zijn dat je ontslag veroorzaakt is doordat er simpelweg geen ruimte meer was voor je functie. Echter blijkt vaak dat er andere, vaak persoonlijke redenen zijn die ten grondslag liggen aan het ontslag.

Ontdek de juiste invulling van je outplacement samen met Visie Groep

Visie Groep, gevestigd in Enschede, heeft de beschikking over een uitgebreid netwerk aan bedrijven en organisaties in de regio Twente. Dit geeft jou het voordeel als het aankomt op je outplacement in Hengelo. Nadat wij met jou een uitgebreide intake hebben gehad om je wensen en mogelijkheden in kaart te brengen, gaan we voor je op zoek naar dé plek om te beginnen met je re-integratie. Elk outplacement traject voor jou in Hengelo is een uniek project, volledig afgestemd op jouw persoon. Het kan zijn dat wij ons netwerk aanwenden om voor jou een stageplek te vinden, zodat we gericht invulling kunnen geven aan je outplacement in Hengelo. Als de kans daar is kunnen wij je snel een nieuwe werkplek aanbieden.

Herontdek je mogelijkheden in Hengelo of de omgeving daarvan, met een outplacement traject van Visie Groep.