Bel mij terug

Outplacement

Ben je op zoek naar een outplacementbureau in de regio Oldenzaal? Dan helpt Visie Groep je graag verder. 

Verandering gaat meestal niet vanzelf. Het bieden van een steuntje in de rug aan je medewerker, kan daarom fijn zijn. Visie Groep beschikt over een team van outplacement specialisten, die samen met jou als werkgever en met jouw medewerker in gesprek gaan, om de situatie in kaart te brengen en gezamenlijk een plan van aanpak op te stellen. Visie Groep onderscheidt zich door snel te schakelen en daadkrachtig te handelen. Dit alles vanuit een natuurlijke drive, met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt jouw mogelijkheden.

Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliƫnt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Preventie

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Outplacement Oldenzaal

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Outplacement traject in Oldenzaal

Een gedwongen ontslag komt steeds vaker voor. De werkgever is dan wel verplicht om een ontslagvergoeding te geven. De werknemer kan dan kiezen voor een geldbedrag of een outplacementvergoeding. De meeste werknemers kiezen dan vaak voor de financiƫle vergoeding. Het is echter verstandig om in Oldenzaal goed na te denken over een outplacement traject. Want een geldbedrag is leuk, maar dit is natuurlijk alleen een bedrag om de komende tijd te overbruggen, en niet genoeg om de periode tot pensioen te overbruggen. En een nieuwe baan vinden is in de huidige tijd niet gemakkelijk, de arbeidsmarkt is nog steeds krap. Daar komen natuurlijk nog een paar zaken bij: de meeste mensen die gedwongen ontslagen worden hebben al een aantal jaar gewerkt en hebben specifieke kennis.

Wat is een outplacement traject in Oldenzaal?

Wanneer je voor een outplacement traject in Oldenzaal wilt kiezen, dan moet je natuurlijk wel weten wat dat precies inhoudt. In het kort is een outplacement traject in Oldenzaal een traject bij een gespecialiseerd bedrijf dat je helpt bij het zoeken van een nieuwe baan. Het doel van dit traject is om straks weer aan het werk te gaan. Een goed voorbeeld van zo’n soort bedrijf is Visie Groep. Visie Groep heeft een goed stappenplan klaarliggen voor een outplacement traject in Oldenzaal. Wanneer je kiest om een outplacement traject in Oldenzaal te doorlopen bij Visie Groep, zal je merken dat je bij ons op de eerste plaats komt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je zowel het ontslag goed verwerkt, maar ook dat je weer op een plek komt te zitten die bij je past.

Welke stappen worden er gezet bij een outplacement in Oldenzaal?

De eerste stap die wij zullen zetten wanneer je een outplacement traject aangaat in Oldenzaal, is eerst rustig met jou rond de tafel zitten en het ontslag bespreken. In deze gesprekken is er vooral ruimte om te kijken naar wat er gebeurd is, en de emoties die bij zo’n gedwongen ontslag komen kijken te verwerken. Het is heel normaal om bij een gedwongen ontslag een heel scala aan emoties te moeten verwerken. Het kan zijn dat je boos bent, verdrietig en het is zelfs mogelijk dat je gaat twijfelen aan je eigen capaciteiten. Vervolgens gaan wij in het outplacement traject in Oldenzaal kijken naar je sterke en minder sterke punten. Welke vaardigheden heb je en is het misschien nodig om bijscholing te gaan volgen? Ook gaan wij met je kijken wat je wilt gaan doen qua toekomstig werk. Wij stellen jou en je wensen centraal in het outplacement traject in Oldenzaal. De vervolgstap van een outplacement traject in Oldenzaal is een stuk sollicitatietraining. Hoe stel je een sollicitatiebrief op, hoe ga je een gesprek in, etc. Het is natuurlijk belangrijk om goed voorbereid een sollicitatiegesprek in te gaan. De laatste stap is het daadwerkelijk zoeken naar werk. Dit gaan wij niet voor je doen, maar wij zullen wel ons netwerk aanspreken om op die manier met leuke suggesties te komen. Helaas is een outplacement traject in Oldenzaal ook van beperkte duur, en het kan zijn dat er nog geen passende baan gevonden is in de gestelde tijd. Dit betekent niet dat Visie Groep je in de steek zal laten, wij zullen het contact met jou onderhouden, zodat je nog steeds een beroep kunt doen op onze steun.

Kies dus voor Visie Groep wanneer je een outplacement traject in Oldenzaal wilt aangaan waar jij centraal staat.

Aanmelden Outplacement

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan Visie Groep jou hiermee helpen. Wij begeleiden je weer zo goed mogelijk terug naar werk en kijken hierbij naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.