Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk 

Op zoek naar PGB begeleiding?

PGB begeleiding Almelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Persoonlijke begeleiding in Almelo

Visie Groep biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt persoonlijke begeleiding aan in de opstap naar werk. Dat betekent dat wij samen met jou gaan kijken naar wat jij kunt en wilt doen. En gezamenlijk met jou gaan we dan kijken of we een geschikte plek kunnen vinden waar jij je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op werkgerelateerd vlak, kunt laten plaatsvinden. Zo gaan wij samen op zoek naar een geschikte organisatie die bij jou als persoon past. Wij hebben een uitgebreid netwerk van organisaties die begeleiding op het persoonlijke vlak aanbieden.

Dagbesteding en persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding kan een stuk dagbesteding ontzettend veel nut hebben. Het is voor de meeste mensen erg belangrijk om de dagen te vullen. Want de hele dag thuiszitten is echt geen pretje. Om die reden biedt Visie Groep jou de mogelijkheid om te onderzoeken welk werk bij jou zou passen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en wensen, en gaan gezamenlijk met jou aan het werk.Wanneer jij dagbesteding van Visie Groep krijgt, dan zal je altijd aan arbeidsgerelateerde dagbesteding doen. Je neemt dan deel aan een arbeidsproces, echter zonder de druk en stress die daar normaliter bij kan komen kijken.

Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

PGB begeleiding Almelo

Met een PGB-budget kan je zorg inkopen bij Visie Groep om jou te helpen met dagbesteding, zorg of het re-integreren op de arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij Visie Groep met je hulpvraag en dagbesteding naar wens.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Persoonsgebonden budget en begeleiding

Thuiszitten heeft een negatieve werking op je. Natuurlijk is een weekje vakantie of gewoon vrij wel even fijn, maar als je geen uitzicht hebt op werk of een dagbesteding, dan is het belangrijk dat je aanspraak kunt doen op passende ondersteuning. Als er sprake is van een langdurige ziekte of aandoening kan je gelukkig vaak gebruikmaken van verschillende middelen om hulpverlening in te schakelen. Zo kan je ook in Almelo gebruikmaken van je PGB voor begeleiding.

Dat je daar dan met je PGB begeleiding in Almelo wel de juiste invulling aan wilt geven is vanzelfsprekend. Het gaat niet alleen om het vinden van de juiste dagbestedingsplek, maar je moet ook rekening houden met je privéleven.

De PGB begeleiding voor jou

Als je je PGB gebruikt om begeleiding in Almelo te vinden, dan wil je natuurlijk dat je de hulpverlening krijgt die werkelijk antwoord geeft op jouw hulpvraag. Als de basis voor jouw daginvulling willen wij dat we een zinvolle betekenis kunnen geven aan het besteden van je tijd. Om dit tot stand te brengen is het van groot belang dat je met je PGB begeleiding de juiste zorg in Almelo inkoopt. Je kunt hiermee de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen die specifiek gericht is op jouw situatie. We willen dat je je op je nieuwe plek prettig voelt en op die manier de dag doorgaat. PGB begeleiding in Almelo moet gericht zijn op jouw wensen, talenten en mogelijke beperkingen. Koop je in Almelo begeleiding in via je PGB bij Visie Groep, dan kijken we naar wie jij bent, wat je wilt en waar op gelet moet worden. Wij maken dan gebruik van ons netwerk om een passende plek voor je te vinden, of je kunt gebruik maken van onze projecten.

PGB begeleiding in Almelo in projectvorm

Zoals gezegd geven wij invulling aan je PGB begeleiding in Almelo op een manier die is gericht op jouw wensen, talenten en mogelijkheden. Je kunt gebruikmaken van één van onze projecten die zich richten op het vakgebied ICT, of met je handen werken bij een sportclub. Spreken deze je niet aan, dan maken we gebruik van ons netwerk om wel een juiste passende aanstelling voor jou te vinden.

De begeleiding vanuit je stad die er is waar je hem nodig hebt

Visie Groep zal je begeleiden waar je het nodig hebt. Dit kan betekenen dat je wordt ondersteund op de werkvloer, maar ook thuis kunnen we je waar nodig de hulp geven die je nodig hebt.
Woon je in de omgeving van Almelo of in de regio Twente en zoek je PGB begeleiding in Almelo, kijk dan op onze website wat we voor je kunnen doen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.