Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk 

Op zoek naar PGB begeleiding?

PGB begeleiding Hengelo

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Persoonlijke begeleiding in Hengelo

Visie Groep biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt persoonlijke begeleiding aan in de opstap naar werk. Dat betekent dat wij samen met jou gaan kijken naar wat jij kunt en wilt doen. En gezamenlijk met jou gaan we dan kijken of we een geschikte plek kunnen vinden waar jij je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op werkgerelateerd vlak, kan laten plaatsvinden. Zo gaan wij samen op zoek naar een geschikte organisatie die bij jou als persoon past. Wij hebben een uitgebreid netwerk van organisaties die begeleiding op het persoonlijke vlak aanbieden.

Dagbesteding en persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding kan een stuk dagbesteding ontzettend veel nut hebben. Het is voor de meeste mensen erg belangrijk om de dagen te vullen. Want de hele dag thuis zitten is echt geen pretje. Om die reden biedt Visie Groep jou de mogelijkheid om te onderzoeken welk werk bij jou zou passen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en wensen, en gaan gezamenlijk met jou aan het werk. Wanneer jij dagbesteding van Visie Groep krijgt, dan zal je altijd aan arbeidsgerelateerde dagbesteding doen, je neemt dan deel aan een arbeidsproces echter zonder de druk en stress die daar normaliter bij kan komen kijken. Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

PGB begeleiding Hengelo

Met een PGB-budget kan je zorg inkopen bij Visie Groep om jou te helpen met dagbesteding, zorg of het re-integreren op de arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij Visie Groep met je hulpvraag en dagbesteding naar wens.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Als er sprake is van een langdurige ziekte of aandoening die je belemmert in je dagelijks leven, is de noodzaak voor goede begeleiding niet te onderschatten. Dit kan gelden voor je dagelijks leven in de zin van wonen en leven, maar de basis van dit alles kan je vinden in de vorm van de juiste dagbesteding. Als je de beschikking hebt over een PGB en je woont in Hengelo, dan kan je daar begeleiding mee inkopen die je kan helpen invulling te geven aan je hulpvraag. Dan is het natuurlijk van belang dat je de juiste begeleiding inkoopt met je PGB in Hengelo.

De PGB begeleiding voor jou

Waar let je op als je PGB begeleiding in Hengelo wilt inkopen? Je wilt natuurlijk een passend antwoord op jouw specifieke hulpvraag. Waar moet op gelet worden als je PGB begeleiding in Hengelo wilt inkopen?

Als het aankomt op verlenen van ondersteuning, geloven we bij Visie Groep dat dit alleen op passende manier kan gebeuren als er eerst gekeken wordt naar wie jij bent, wat je wilt en waar je kansen liggen. Zoals gezegd is de basis van een goed bestaan de beschikking over een zinvolle en leuke dagbesteding. Bij Visie Groep geven we je de kans om aan de hand van je PGB begeleiding in Hengelo een dagbestedingsplek te vinden die past bij jou als persoon.

Samen met jou kijken wij naar wat een voor jou goede dagbestedingsplek is. Koop je bij ons via je PGB begeleiding in Hengelo begeleiding in, dan houdt het daar niet mee op. Zoals gezegd, een zinvolle dagbesteding is de basis voor een goed leven. Het geeft je de kans om je te ontwikkelen en vergroot je sociale netwerk.

Een totaalpakket met je PGB in Hengelo

Wij kunnen je helpen om de passende dagbestedingsplek voor jou te vinden in Hengelo met je PGB begeleiding. Omdat ook je privéleven invloed heeft op je dagbesteding, kunnen we je aan de hand van je PGB begeleiding in Hengelo ook hierin ondersteunen. Omdat wij ons specifiek richten op de invulling van jouw dagbesteding gebruiken wij in deze ons netwerk aan hulpverleners. Zo krijg je in alle aspecten de juiste begeleiding.

Als je bij ons PGB begeleiding in Hengelo inkoopt, dan kunnen wij een plek voor je vinden, gebruikmakend van ons netwerk. Daarnaast hebben wij enkele projecten opgericht waar je met je PGB begeleiding in Hengelo gebruik van kunt maken. Hiervan is ICT het belangrijkste project en verder hebben wij een project bij een sportclub in Enschede. Mochten deze projecten niet passen, dan zoeken we elders naar een passende werkplek voor je.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.