Bel mij terug

Ons verhaal

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op een unieke leerwerk-locatie van waaruit Oost Nederland bediend wordt op het gebied van zorg en werk 

Op zoek naar PGB begeleiding?

PGB begeleiding Oldenzaal

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde zorgaanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Persoonlijke begeleiding in Oldenzaal

Visie Groep biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt persoonlijke begeleiding aan in de opstap naar werk. Dat betekent dat wij samen met jou gaan kijken wat jij kunt en wilt doen. En gezamenlijk met jou gaan we dan kijken of we een geschikte plek kunnen vinden waar jij je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op werkgerelateerd vlak, kan laten plaatsvinden. Zo gaan wij samen op zoek naar een geschikte organisatie die bij jou als persoon past. Wij hebben een uitgebreid netwerk van organisaties die begeleiding op het persoonlijke vlak aanbieden.

Dagbesteding en persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding kan een stuk dagbesteding ontzettend veel nut hebben. Het is voor de meeste mensen erg belangrijk om de dagen te vullen. Want de hele dag thuis zitten is echt geen pretje. Om die reden biedt Visie Groep jou de mogelijkheid om te onderzoeken welk werk bij jou zou passen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en wensen, en gaan gezamenlijk met jou aan het werk. Wanneer jij dagbesteding van Visie Groep krijgt, dan zal je altijd aan arbeidsgerelateerde dagbesteding doen. Je neemt dan deel aan een arbeidsproces, maar dan zonder de druk en stress die daar normaliter bij kan komen kijken.

Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

PGB begeleiding Oldenzaal

Met een PGB-budget kan je zorg inkopen bij Visie Groep om jou te helpen met dagbesteding, zorg of het re-integreren op de arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij Visie Groep met je hulpvraag en dagbesteding naar wens.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Als je om welke reden dan ook thuis komt te zitten, dan is dat even wel leuk, maar je weet dat dat snel genoeg gaat vervelen. Je wilt eigenlijk het liefst zo zinnig mogelijk je dag doorbrengen. Als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt, dan kan het erg lastig zijn om een passende dagbesteding te vinden, helemaal als je er alleen voor staat. Dat is dan ook helemaal geen schande. Het feit dat je dat bij jezelf bespeurt is eigenlijk al een heel positief teken. Je wilt weer aan de slag! Dan ben je in de regio van Oldenzaal bij Visie Groep helemaal aan het juiste adres. Binnen Visie Groep is namelijk alles gericht op zinvolle zorg en activiteiten.

Begeleiding in Oldenzaal via dagbesteding in diverse branches

Bij PGB begeleiding van Visie Groep in Oldenzaal is het mogelijk een zinvolle dagbesteding in Oldenzaal te volgen, in diverse branches. Je kunt namelijk aan de slag bij diverse van onze projecten, waar wij zinvolle dagactiviteiten aanbieden in een voor jou passende omgeving en binnen jouw interessegebied. Ook is er geen druk tijdens de activiteiten bij PGB begeleiding in de regio van Oldenzaal. Visie Groep onderscheidt zich in het feit dat de dagactiviteit altijd wordt uitgevoerd bij een werkgever en niet in een “arbeidstrainingscentum”. Deze projecten bieden je een stapsgewijze ontwikkeling van werknemersvaardigheden. Onze projecten van PGB begeleiding in Oldenzaal zijn bijvoorbeeld gericht op ICT en werken met je handen (bij Sportclub Enschede). Mocht dit je niet passen, dan zoeken we naar een passende werkplek elders voor je.

Begeleiding in je stad in projectvorm

Bij Visie Groep hebben we diverse zorggebieden in de aanbieding om met je PGB begeleiding in Oldenzaal in te stromen in één van onze projecten. Heb je interesse in de ICT, dan is ons ICT-project misschien iets voor je. Hier ben je bij PGB begeleiding in Oldenzaal niet zomaar aan het werk, maar krijg je een breed aanbod aan verschillende ICT-vaardigheden om je in te ontwikkelen, in je eigen tempo en op jouw niveau.

Mochten deze projecten je niet aanspreken, dan spreekt Visie Groep haar brede netwerk aan om een andere geschikte dagbestedingsplek voor jou te vinden.

PGB begeleiding in je stad via arbeidsgerichte dagbesteding

Visie Groep in Oldenzaal onderscheidt zich in haar dagbesteding door arbeidsgerichte dagbesteding aan te bieden. Daarnaast wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn tot uiteindelijke doorstroming richting re-integratie binnen Visie Groep en in sommige gevallen uiteindelijk werk, met daarin ondersteuning van een jobcoach aan de hand van je PGB begeleiding in Oldenzaal door Visie Groep.