Re-integratie in Almelo

Ben je werkloos en heb je een steuntje in de rug nodig op weg naar een werkplek? Visie Groep is een gespecialiseerde instantie die jou begeleidt naar passend werk dat aansluit op jouw interesses en mogelijkheden. Door onze persoonlijke aanpak weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en werkzoekenden.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Woon je in Almelo en wil je graag een traject voor re-integratie starten? Dan kan Visie Groep jou helpen. Ook in Almelo werken wij vanuit de visie dat een re-integratietraject altijd een individueel traject is. Dit betekent dat er geen eenduidige oplossing is, en dat jouw re-integratietraject afhankelijk is van wat jij kunt en wilt. Wij zullen dan eerst kijken naar wat jij wilt doen en daarna naar je sterke en minder sterke kanten. Aan de hand van dit gesprek gaan wij op zoek naar een plek voor passende re-integratie voor jou in de buurt van Almelo.

Visie Groep kan jou ondersteunen met je re-integratie

Visie Groep is een re-integratiebedrijf dat bekend is met de markt in Almelo en omgeving. Wij vinden het belangrijk dat jij een plek vindt waar je goed je werk kunt uitvoeren. Het gaat erom dat je de werkzaamheden aankunt en dat je er plezier aan beleeft. Als wij ergens een hekel aan hebben is het wel aan die grote re-integratiebedrijven die hun cliënten bij willekeurige bedrijven in Almelo plaatsen. Het gaat dan alleen maar om het plaatsen en niet om de lange termijn. Het is dan ook niet de verwachting dat de cliënt lang bij dit bedrijf zal werken; voor deze bedrijven gaat het alleen maar om het opstrijken van de premie. Wij vinden dit onbehoorlijk en niet de juiste gang van zaken. Wij gaan altijd zuiver te werk en vinden het belangrijk dat het werk bij jou past. Het gaat om jou, niet om onze winst. Wij willen dat jij een plek vindt waar je gewoon goed je werk kunt doen en dat je gewoon gelukkig wordt van het werk dat je uitvoert. Alleen wanneer dit lukt, is wat ons betreft de re-integratie in Almelo geslaagd.

Kies voor Visie Groep

Ook in Almelo is Visie Groep jouw bureau voor re-integratie. Wanneer je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen, dan gaan wij graag met jou volledig vrijblijvend het gesprek aan. Je kunt dan kennismaken met ons, en wij kunnen een inschatting maken van wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij hebben zelf een aantal projecten lopen op het gebied van re-integratie in de omgeving van Almelo. Wij hebben bijvoorbeeld een ICT-project, waarbij een groep mensen in verschillende trajecten bezig zijn binnen de ICT. Het idee achter dit project is dat er gewoonweg bijna geen re-integratietrajectmogelijkheden zijn op het gebied van ICT. Het werk dat binnen dit project wordt uitgevoerd is het ontwikkelen en marketen van websites. Deze websites maken wij van A tot Z, dat betekent een stuk programmeren, het grafische ontwerp, de teksten die op de pagina’s komen schrijven en ook een stuk linkbuilding: de pagina goed vindbaar maken in Google. Lijkt jou dit wat? Ook vanuit Almelo ben je welkom bij Visie Groep. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een volledig vrijblijvend gesprek. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor re-integratie in Almelo en omgeving. Ook wanneer dit project jou niet aanspreekt kan je natuurlijk bij Visie Groep terecht. Wanneer jij niet in een van onze projecten zou passen, dan vinden wij ongetwijfeld een andere re-integratieplek voor jou in Almelo.

Neem vandaag nog contact op met Visie Groep, dan kan jouw traject voor re-integratie in Almelo snel beginnen!

 

Re-integratie Almelo

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Hans verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.