Re-integratie in Enschede

Ben je werkloos en heb je een steuntje in de rug nodig op weg naar een werkplek? Visie Groep is een gespecialiseerde instantie die jou begeleidt naar passend werk dat aansluit op jouw interesses en mogelijkheden. Door onze persoonlijke aanpak weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en werkzoekenden.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Wanneer je op zoek bent naar een re-integratiebedrijf in Enschede, dan ben je bij Visie Groep aan het juiste adres. Wij zijn een re-integratiebedrijf dat gevestigd is in Enschede. Wij hebben ons gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak, want wij geloven dat iedereen uniek is, met zijn of haar eigen sterke en minder sterke kanten. Wij doen ons best om jou straks op een plek te plaatsen die zo goed mogelijk aansluit bij jouw mogelijkheden en interesses, omdat dit jou het gelukkigst zal maken. Onze ervaring leert dat een goede plaatsing essentieel is voor een goed re-integratietraject, en wij zullen dat nooit alleen kunnen doen. Jouw inbreng is wat ons betreft dan ook leidend in wat jij straks gaat doen.

Voor een goede re-integratie kom je naar Visie Groep

Het is belangrijk dat wanneer je een re-integratietraject start, dat het bedrijf dat je in de arm neemt uit de omgeving komt. Een bedrijf voor re-integratie uit Enschede kent natuurlijk de markt in Enschede een stuk beter dan een bedrijf uit Zwolle. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede klik voelt met het bedrijf dat je re-integratie in Enschede onder handen neemt. Om die reden staan wij altijd open voor een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kan je ons ontmoeten en een eerste indruk opdoen van wie wij zijn. Daarnaast kunnen wij je dan ook een paar van onze projecten laten zien. Het kan zijn dat de projecten niet bij jou aansluiten, maar mocht dit wel het geval zijn, dan kan je zo instromen in een van onze projecten.

Welke projecten heeft Visie Groep lopen?

Visie Groep heeft een aantal projecten lopen voor re-integratie in Enschede en omgeving. De projecten zijn heel breed opgezet, zo kan iemand instromen in onze projecten op basis van dagbesteding, maar ook als directe opstap richting betaald werk. Zo hebben wij het een ICT-project, waarbij er websites gebouwd worden. Dit begint bij programmeren, maar ook grafisch ontwerpen en teksten schrijven behoren tot de taken. Bij het tekstschrijven komt er ook nog eens bij dat er specifiek geschreven kan worden voor Google, zodat een website beter vindbaar zal worden. Dit is een project in de ICT in de breedste zin van het woord. Dit re-integratieproject is gevestigd in Enschede en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wil jij graag eens komen kijken bij dit project voor re-integratie in Enschede, neem dan contact op met ons.

Voor een goed re-integratietraject in Enschede en omgeving, kom naar Visie Groep!

 

Re-integratie Enschede

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten
  • Maatwerk

Bel mij terug

Visie Groep verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.