Bel mij terug

Ons verhaal

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Typography is the art and technique

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Re-integratie Oldenzaal

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Re-integratie in Oldenzaal

Ben je werkloos en heb je een steuntje in de rug nodig op weg naar een werkplek? Visie Groep is een gespecialiseerde instantie die jou begeleidt naar passend werk dat aansluit op jouw interesses en mogelijkheden. Door onze persoonlijke aanpak weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en werkzoekenden.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Re-integratie Oldenzaal

Woon je in Oldenzaal en wil je bij een re-integratieproject in Oldenzaal betrokken worden, dan ben je bij Visie Groep aan het juiste adres. Al is Visie Groep gevestigd in Enschede, ook als je in Oldenzaal woont kunnen we je als re-integratiebedrijf optimaal van dienst zijn. Voor ons ben jij namelijk leidend in onze aanpak, wij gaan uit van wat jij kunt en wilt. Wij bekijken in een vrijblijvend gesprek samen wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn. Daar vanuit gaan we kijken waar we je kunnen plaatsen, aansluitend bij jouw mogelijkheden en interesses. Zo zoeken wij een arbeidsplaats waar jij het beste op je plek bent. Op deze manier kan jij je als individu het beste ontwikkelen middels je re-integratie in Oldenzaal.

Visie Groep kan jou ondersteunen met je re-integratie

Visie Groep is een bedrijf dat zich richt op re-integratie in Oldenzaal en omstreken en dat bekend is met de markt in de regio Twente. Wij vinden het belangrijk dat jij een plek vindt waar je goed je werk kunt uitvoeren. Ook in Oldenzaal is het doel van re-integratie dat je straks aan het werk gaat op een plek die bij je past. Wij van Visie Groep vinden een persoonlijke aanpak heel belangrijk bij re-integratie in Oldenzaal. Plezier moet ook een belangrijke factor kunnen zijn bij re-integratie in Oldenzaal. Als wij het ergens niet mee eens zijn, zijn het die grote re-integratiebedrijven die hun cliënten als fabriekswerknemers plaatsen bij willekeurige bedrijven. Het gaat dan alleen maar om het plaatsen en niet om de lange termijn. Het is dan ook niet de verwachting dat de cliënt lang bij dit bedrijf zal werken; voor deze bedrijven gaat het alleen maar om het opstrijken van de premie. Wij vinden dit niet kunnen. Wij bieden werkplekken aan waar jij met je talenten het beste tot je recht komt.

Kies voor Visie Groep

Het gaat om jou, wat werkelijk goed is voor jou, namelijk een prettige re-integratie in Oldenzaal. Wij zullen dus eerst gaan kijken wat jij kunt en wilt doen, en daarna op zoek gaan naar een plek die bij je past. Om die reden staan wij altijd open voor een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kan je ons ontmoeten en een eerste indruk opdoen van wie wij zijn. Daarnaast kunnen wij je dan ook een paar van onze projecten laten zien. Deze projecten zijn divers en geschikt voor meerdere doelgroepen. Toch is het ook mogelijk dat we op individueel niveau een plek voor jou zoeken.

Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen doen.