Bel mij terug

Ons verhaal

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Outplacement
Collega en Nicole overleggen en kijken in de folder
2e spoor
Collega Nicole kijkt vriendelijk en geeft een cliënt een hand ter kennismaking
Loopbaanbegeleiding
Collega Hans geeft uitleg bij een laptop voor loopbaanbegeleiding
Typography is the art and technique

Re-integreren tijdens mijn Wia uitkering.

Wanneer vraag ik een WIA uitkering aan?

Re-integratiebureau in Twente

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Gecontracteerde aanbieder UWV
  • Vrijblijvende intake
  • Geen wachtlijsten

Bel mij terug

Neem contact op

Team

Barry Hulshof

Werkbegeleider 3D

Hans de Ruiter

Specialist re-integratie

Willem Aalders

Ambulant ondersteuner

Tamara Nijhuis

Ambulant ondersteuner

Ryanne van Rossum

Ambulant ondersteuner

Richard Kruize

Werkbegeleider programmeren

Pascale Kappers

Administratief medewerker

Olaf Jansen

Werkbegeleider design

Nicole Velthuizen

Algemeen directeur

Miriam Kerver

Ambulant ondersteuner

Mark Boonk

Werkbegeleider programmeren

Kees Mulder

Ambulant ondersteuner

Joost Kolkman

Werkbegeleider fotografie

Jessica Veldhoen

Ambulant ondersteuner
Jobcoach

Jeroen Schwarte

Ambulant ondersteuner

Janine Eenkhoorn

Ambulant ondersteuner

Heleen Berkhof

Persoonlijk ondersteuner

Gerry Lubbers

Administratief medewerker

Duncan Castellvi

Werkbegeleider security & netwerkbeheer

Annique Kajim

Persoonlijk ondersteuner & Jobcoach

Nick Janssen

Algemeen directeur

Re integratiebureau in Twente

Wat is een re-integratiebureau? Dat is een bedrijf dat zich richt op het helpen van mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, om deze groep te helpen richting werk. Natuurlijk kan niet iedereen die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt aan het werk, maar de praktijk leert dat echt heel veel mensen dat wèl kunnen. En wat nog belangrijker is, ook willen! Er is een grote groep mensen die graag aan het werk wil, maar moeite heeft om een passende baan te vinden. De overheid heeft dat ook in de gaten en houdt daar ook rekening mee in de nieuwe wetgeving. Het doel van de nieuwe WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) is om er voor te zorgen dat er meer mensen aan het werk gaan, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Wat doet Visie Groep?

Wij zijn een re-integratiebureau uit Twente dat zich richt op het aan het werk helpen van mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit doen wij op verschillende manieren. Omdat onze doelgroep erg groot en divers is, kiezen wij ervoor om met verschillende dochterondernemingen deze doelstelling te bereiken. Zo hebben wij Visie Groep opgericht voor de groep mensen die nog niet klaar is voor echt werk, maar daar wel naar toe zou willen. Visie Groep biedt arbeidsgerelateerde dagbesteding aan, waarbij in een echte werkomgeving taken worden uitgevoerd die ook op de normale werkvloer plaats kunnen vinden. Alleen is dit dan wel toegespitst op de persoon. Zo is er geen prestatiedruk en wordt er echt rekeninggehouden met de persoon. Op deze manier kan ervaring opgebouwd worden die in een echte baan weer pas kan komen.

Een re-integratie voor jou in Twente

Visie Groep is een re-integratiebureau dat in Twente echt voor jou aan het werk is. Onze doelstellingen zijn om jou aan het werk te krijgen op een manier dat jij tot je recht komt. Wij zullen dan ook eerst met jou gaan kijken wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Tevens zullen wij in het begin gaan uitzoeken wat jou leuk lijkt om te doen. Het doel van ons re-integratiebureau is om jou in Twente aan een baan te helpen, maar in onze ogen houdt daar ons werk niet op. Wij willen dat jij werk gaat doen dat bij jou past en dat jij aankunt, zodat je niet alleen dit werk kunt vinden maar ook kunt blijven doen. Dus wanneer jij op zoek bent naar een goed re-integratiebureau in Twente, kies dan voor Visie Groep!