Bel mij terug

Re-integratie

Re-integratie

Zit je momenteel thuis en wil je graag weer aan het werk? Heb je een Wajong, WIA, WAO, ziektewet uitkering of val je onder de banenafspraak / doelgroepregister? Dan zijn er diverse mogelijkheden om via het UWV of de gemeente voor re-integratie in aanmerking te komen.

Meer informatie

Re-integratie bedrijven

Re-integratie bedrijven

Ben je op zoek naar een re-integratiebureau dat je kan helpen bij de uitvoering van outplacementtrajecten, 2e spoortrajecten, loopbaanbegeleiding of preventie? Dan ben je bij Visie Groep aan het juiste adres. Visie Groep is een erkend re-integratiebureau met een ruime ervaring op dit gebied.

Meer informatie
Bel mij terug
"Visie Groep wil de persoon ontwikkelen. Dit doen we door waar nodig een combinatie van diensten aan te bieden. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt."

Onze trajecten

Vector Smart Object

Wanneer je een baan hebt gevonden, maar hulp nodig hebt bij het behouden van deze baan, kan een van onze jobcoaches jou blijven begeleiden.

Wanneer je een proefplaatsing bij een bedrijf hebt, kun je tijdens deze proefplaatsing ondersteuning krijgen van een van onze jobcoaches.

Wanneer je een traject naar werk volgt, krijg je ondersteuning van een van onze jobcoaches bij het vinden van een passende werkplek.

Wanneer je een werkfittraject volgt, werk je samen met je jobcoach aan je sociale- werknemersvaardigheden, regelmaat en structuur en het opbouwen van je arbeidsritme.

Wanneer je ambulante begeleiding krijgt, is dit gericht op wat jij als individu nodig hebt. Samen met je ambulant begeleider werk je aan persoonlijke doelen.

Wanneer je een dagbestedingstraject volgt, werk je aan persoonlijke doelen zonder dat daaraan een deadline gekoppeld is. Alles gaat op je eigen tempo.

Richard verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden