Bel mij terug

Loopbaanbegeleiding

Het blijft een lastig dilemma; je hebt een baan, je krijgt keurig je salaris, je collega’s zijn prima, maar zelf merk je dat jij je baan, je plek niet meer leuk/uitdagend vindt. Wat je in ieder geval niet moet doen is wachten tot je met veel tegenzin naar je werk gaat. Als dat gaat gebeuren, ben je bijna te laat.

Wat kun je dan bijvoorbeeld doen? Kun je zelf om een loopbaantraject vragen? Ja, is het kortste antwoord. Een loopbaantraject kan een prima manier zijn om op een heel gedegen manier te onderzoeken wat er bij je past. In welk type functie, welke branche en welk soort organisatie voel je je op je gemak? Al dat soort zaken kunnen relevant zijn voor je werkplezier.

Een loopbaantraject hoeft niet te resulteren in een plek buiten de organisatie. Het kan heel goed gebruikt worden om wellicht een andere plek te vinden binnen de huidige organisatie. Elke werkgever wil graag werknemers hebben die plezier hebben in hun werk, omdat zij weten dat ongeïnteresseerde werknemers juist a-productief zijn. Als je dus een loopbaantraject zou willen inzetten, moet je het goed verwoorden naar je werkgever.

Je werkgever moet net als jij het gevoel hebben dat dit het juiste is om te doen, voor jou en de organisatie. Een loopbaantraject kan voor zowel werkgever als werknemer een goede impuls zijn. Los van het feit of dit binnen of buiten de huidige organisatie kan resulteren.

Werkwijze loopbaantraject

Allereerst gaan wij samen in kaart brengen waarom je een loopbaantraject wilt. Wat wil je anders? Waar loop je tegen aan? Wat heb je eraan gedaan om zaken te veranderen? Vervolgens gaan we samen kijken welke taken nu bij je passen en of dit binnen je huidige organisatie mogelijk is. We gaan kijken waar je mogelijkheden liggen en indien nodig kunnen we stage inzetten bij andere afdelingen of organisaties. Hiermee ontstaat er een beeld waar je kansen en uitdagingen liggen en waar jij wellicht naar toe kan groeien.

Kosten loopbaantraject

Elk traject is maatwerk. Tijdens de intake wordt de hulpvraag in kaart gebracht en zal er naderhand een passende offerte worden opgesteld.

Visie Groep staat voor:

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Laagdrempelig
  • Oplossingsgericht
  • Denken in mogelijkheden
  • Maatwerk

Terugbelverzoek
    Neem contact op

      Annique verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.