Bel mij terug

Vacatures op maat!

Vacatures voor mensen met een Wajong, WIA/WAO uitkering en mensen vanuit het doelgroepregister. Staat de gewenste vacature er niet tussen? Geen probleem! Wij helpen je graag om een passende vacature en/of werkgever te vinden. 

Werken met een beperking

Dankzij de participatiewet worden sinds 2015 bedrijven ertoe verplicht om mensen met een beperking die werkzoekend zijn in dienst te nemen. 

Daarnaast groeit het aantal bedrijven dat al maatschappelijk verantwoord onderneemt. Ondertussen zijn er bedrijven waarvan het algehele personeel bestaat uit mensen met een arbeidsbeperking. Hoe gaaf is dat? 

Het belangrijkste is dat je een bedrijf vindt die rekening houdt met eventuele beperkingen. 

Hulpmiddelen arbeidsbeperking

De overheid probeert het werken met een beperking zoveel mogelijk te stimuleren en biedt hiervoor diverse mogelijkheden aan. Aanpassingen op een werkplek voor mensen met een arbeidsbeperking kan bijvoorbeeld een aangepaste stoel, tafel computer of visuele hulpmiddelen.  Het uitgangspunt hierin is dat werken met een beperking zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.  

WIA & WAO vacatures

Heb je een WIA of WAO uitkering? Helaas zijn niet al onze vacatures voor mensen vanuit de WIA & WAO bestemd.  Staat de WIA of WAO vacature er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld je aan voor ons maandelijkse vacatureoverzicht.

Banenafspraak vacatures

Val je onder de banenafspraak / het doelgroepregister? Dan mag je op al onze vacatures reageren. Staat de gewenste vacature er niet tussen? Schrijf je dan in voor ons maandelijks vacatureoverzicht of neem contact met ons op!

Wajong vacatures

Heb je een Wajong uitkering? Dan kom je in aanmerking voor alle bovenstaande vacatures. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in voor ons maandelijkse vacatureoverzicht. We helpen je graag verder!

Begeleiding door een jobcoach

Wanneer je een proefplaatsing of een betaalde baan hebt, kun je in overleg met het UWV of de gemeente gebruik maken van een jobcoach. Een jobcoach is een coach die jou helpt om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Een jobcoach ondersteund jou en de werkgever. 

Mijn werkgever weet niet wat het betekend om iemand met een arbeidsbeperking in dienst nemen

Wanneer een werkgever jou in dienst wilt nemen en graag meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden en subsidies van een werknemer met een arbeidsbeperking. Dan kan de werkgever contact met ons opnemen, we helpen jou en de werkgever graag verder.

 WIA & WAO

 • LKV (loonkostenvoordeel)
 •  
 • No risk polis (Bij ziekte neemt het UWV de loonbetaling over)
 • Jobcoach (coaching en ondersteuning van werknemer en werkgever)
 •  

Banenafspraak

Loonkostensubsidie

 • No risk polis (Bij ziekte neemt het UWV de loonbetaling over) 
 •  

Jobcoach (coaching en ondersteuning van werknemer en werkgever)

Wajong

Loonkostendispensatie

No risk polis (Bij ziekte neemt het UWV de loonbetaling over) 

 • Jobcoach (coaching en ondersteuning van werknemer en werkgever) 
Maak gebruik van de subsidiecalculator!
Met de subsidiecalculator kun je gemakkelijk en snel berekenen welke tegemoetkomingen er zijn voor werkgevers. 
Logo Gemeente Hengelo
Logo Carmel college
Logo GKB
Logo Velco
Logo Vredestein
Logo zgt

Op zoek naar een leuke baan?

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 • Vrijblijvend kennismaken
 • Passende vacatures
 • Snel aan het werk

Bel mij terug
  Neem contact op

   Janine verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.