Bel mij terug

Vacatures op maat!

Bekijk ons actuele vacature-aanbod en laat ons weten welke vacatures jou aanspreken. Wij nodigingen je graag uit voor een kennismakingsgesprek met een werkgever. Staat de gewenste vacature er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder om een passende vacature en/of werkgever te vinden. 

Werken met een beperking

Dankzij de participatiewet worden sinds 2015 bedrijven ertoe verplicht om mensen met een beperking die werkzoekend zijn in dienst te nemen. 

Daarnaast groeit het aantal bedrijven dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Ondertussen zijn er bedrijven waarvan het algehele personeel bestaat uit mensen met een arbeidsbeperking. Hoe gaaf is dat? 

Het belangrijkste is dat je een bedrijf vindt dat bij jou past en rekening houdt met jouw arbeidsbeperking. 

 

 

Stimulans hulpmiddelen op het werk voor mensen met een arbeidsbeperking

De overheid probeert het werken met een beperking zoveel mogelijk te stimuleren en biedt mogelijkheden om aanpassingen op een werkplek te doen. Een aanpassing voor mensen met een arbeidsbeperking kan bijvoorbeeld zijn: een aangepast stoel, tafel, computerscherm en visuele hulpmiddelen. Dit alles om het werken met een arbeidsbeperking te stimuleren en het ervoor zorgen dat ook jij aan het werk kunt.  Dit is ook prettig voor de bedrijven die graag ruimte willen bieden voor iemand die een arbeidsbeperking heeft een graag aan het werk wilt. 

WIA & WAO vacatures

Heb je een WIA of WAO uitkering vanuit het UWV? Dan zijn bovenstaande vacatures wellicht passend voor je. Staat de vacature die je zoekt niet op onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld je aan voor ons maandelijkse vacatureoverzicht.

Banenafspraak vacatures

Heb je een indicatie banenafspraak vanuit jouw gemeente? Dan zijn bovenstaande vacatures wellicht passend voor je. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor ons maandelijkse vacatureoverzicht.  

Wajong vacatures

Heb je een Wajong uitkering vanuit het UWV? Dan zijn bovenstaande vacatures wellicht passend voor je. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in voor ons maandelijkse vacatureoverzicht. We helpen je graag verder.   

Begeleiding op de werkplek door een jobcoach

Wanneer je een proefplaatsing of een betaalde baan hebt, kun je in overleg met het UWV of de gemeente gebruik maken van een jobcoach. Een jobcoach is een coach die jou helpt om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Een jobcoach helpt niet alleen jou maar ook jouw werkgever. Een jobcoach kan jou de juiste werkomgeving bieden. 

 

Mijn werkgever wil weten wat het inhoudt om iemand met een beperking in dienst te nemen. 

Wanneer een werkgever jou in dienst wilt nemen en graag meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden en subsidies van een werknemer met een arbeidsbeperking. Dan kan de werkgever contact met ons opnemen, we helpen diegene graag verder.  

 WIA & WAO

 •  
 • - LKV (loonkostenvoordeel) 
 •  
 • - No risk polis (Bij ziekte neemt het UWV de loonbetaling over) 
 •  
 • - Jobcoach (coaching en ondersteuning van werknemer en werkgever) 
 •  

Banenafspraak

 

- Loonkostensubsidie

 • - No risk polis (Bij ziekte neemt het UWV de loonbetaling over) 
 •  

- Jobcoach 

Wajong


- Loonkostendispensatie 

 • - No risk polis (Bij ziekte neemt het UWV de loonbetaling over) 
 •   

Maak gebruik van de subsidiecalculator!

Een persoon met een arbeidsbeperking in dienst nemen?  Bereken of je in aanmerking kunt komen voor tegemoetkominge en maak gebruik van onderstaande calculator.  

 

Logo Gemeente Hengelo
Logo Carmel college
Logo GKB
Logo Velco
Logo Vredestein
Logo zgt

Waarom kiezen voor Visie Groep?

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 • Gecontracteerde aanbieder UWV
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Terugbelverzoek

Neem contact op

Janine verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.