Bel mij terug

Ambulante Begeleiding

Ambulante Begeleiding

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding? Visie Groep is een gecontracteerde zorgaanbieder in Twente en de Achterhoek. Binnen de ambulante begeleiding bieden wij begeleiding aan huis, hulp bij financiën, kunnen wij je helpen bij het vinden van een passende dagbesteding en bieden wij begeleiding in de huiselijke relaties en bij het vinden van huisvesting.

Meer informatie

Dagbesteding

Dagbesteding

Ben je op zoek naar een unieke en uitdagende dagbesteding? Visie Groep beschikt over een ICT leerwerklocatie gevestigd in Enschede. Op onze leerwerklocatie kunnen activiteiten worden gevolgd in de richting van design, 3D, fotografie, programmeren, netwerkbeheer & netwerkbeveiliging.

Meer informatie
Bel mij terug
"Visie groep wil de persoon ontwikkelen. Dit doen we door waar nodig een combinatie van diensten aan te bieden. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt."

Onze trajecten

Vector Smart Object

Wanneer je een baan hebt gevonden, maar hulp nodig hebt bij het behouden van deze baan, kan één van onze jobcoaches jou blijven begeleiden.

Wanneer je een proefplaatsing bij een bedrijf hebt, kun je tijdens deze proefplaatsing ondersteuning krijgen van één van onze jobcoaches.

Wanneer je een traject naar werk volgt, krijg je ondersteuning van één van onze jobcoaches bij het vinden van een passende werkplek.

Wanneer je een werkfittraject volgt, werk je samen met je jobcoach aan je sociale- werknemersvaardigheden, regelmaat en structuur en het opbouwn van je arbeidsritme.

Wanneer je een dagbestedingstraject volgt, werk je aan persoonlijke doelen zonder daaraan een deadline gekoppeld. Alles gaat op je eigen tempo.

Wanneer je ambulante begeleiding krijgt, is dit gericht op wat jij als individu nodig hebt. Samen met je ambulant begeleider werk je aan persoonlijke doelen.

Tamara verkent, vergroot & versterkt jouw mogelijkheden.